Madrid espera 50.000 persones en la marxa contra el judici al procés

Estimació de la delegació del govern espanyol Theper a la concentració promoguda per les entitats i partits independentistes

 

 

Les organitzacions independentistes esperen reunir als carrers de Madrid aquest dissabte unes 50.000 persones en la marxa contra el judici al procés, segons una estimació que ha facilitat a Europa Press la Delegació del governgespanyol aa Madri.

 

El departament governatiu va rebre a finals de gener un escrit sobre aquesta marxa, convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que discorrerà el 16 de març entre les 17 i les 21 hores des de la plaça d'Atocha pel passeig del Prado de Madrid per acabar a la plaça de Cibeles, on previsiblement es faran els discursos finals.

 

L'objecte de la protesta és la "denúncia del judici als presos polítics catalans", assenyalen en la comunicació. Per arribar als 50.000 assistents, els promotors intentaran omplir centenars d'autobusos procedents de Catalunya amb destinació a Madrid. La Delegació del Govern espanyol articularà el corresponent operatiu de seguretat proporcional al nombre final de manifestants.

 

Entre les entitats i partits que donen suport a aquesta marxa a Madrid hi ha, a més de la promotores ANC, Òmnium Cultural, l'Associació Catalana pels Drets Civils (Acdc), ERC, JxCat, la CUP, la Crida, el PDeCAT, Demòcrates i representants dels Comuns, entre d'altres.

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?