Josep Costa, parla del judici a Hèlsinki: "Faci el que faci l'Estat espanyol, sempre perd"

El vicepresident del Parlament defensa que els presos polítics només van lluitar per ampliar la democràcia a l'estat
Josep Costa amb Simon Elo, líder del Partit dels Finlandesos
Josep Costa amb Simon Elo, líder del Partit dels Finlandesos | S.E.

 

El vicepresident primer del Parlament, Josep Costa (JxCat), ha donat una conferència a la Universitat d'Hèlsinki (Finlàndia) en la qual ha defensat que els presos l'única cosa que han fet és "lluitar per a buscar més democràcia tant a Catalunya com a Espanya".

 

"Si els condemnen, l'Estat perdrà legitimitat malgrat mantenir l'autoritat. Si els alliberen, perdrà l'autoritat malgrat mantenir la legitimitat. Faci el que faci l'Estat espanyol, sempre perd", ha conclòs. Costa també ha defensat que el referèndum del 1-O va servir, entre altres qüestions, perquè l'opinió pública internacional veiés que els catalans van de debò: "Que volem la independència i que no ens rendirem".Comentaris
Ni oblid ni perdó Visca Catalunya lliure
jg
una universidad finlandesa sin nombre...otra victoria del diplocat….
No te engañes, Costa
Al final la banca siempre gana. Tu método infalible de ruleta rusa hace agua.
A l.estat els importa un pito sols volen revenja Marxem de tanta purria
Aquest tio és gilipolles
Aquest en quin món alternatiu viu?.... Per desgràcia els vencedors són els espanyols. Són els que manen i els que imposen el seu criteri. I els catalans no volem canviar res de l'Estat espanyol, en volem sortir.
jordi
Es mas facil engañar a una persona que convencerle de que a sido engañada., los más fanáticos no teneis remedio, pero pensar en las proximas generaciones!!!
odisea
En este pais no hay futuro,demasiados ladrones y corruptos y no habra manera de hecharlosy y encima el Tajani,tambien es facha,si nos independizamos tendriamos la ocasion de hacer un nuevo pais sin toda esta chusma.

envia el comentari