Eduard Pujol: "Avui tots seiem al banc dels acusats"

El portaveu adjunt de JxCat defensa que és un bon moment per refermar el compromís amb la república i la independència
El portaveu parlamentari de JxCat, Eduard Pujol | ACN

El portaveu adjunt de JxCat Eduard Pujol ha afirmat a les portes del Tribunal Suprem (TS) que el judici de l'1-O és un judici a les urnes i, per tant, a tothom. "Avui tots seiem al banc dels acusats", ha afegit en el primer dia de judici sobre el referèndum del 2017. En declaracions als periodistes, Pujol ha denunciat la "temptació" de l'estat espanyol de prendre la llibertat als catalans i ha afegit que no ho aconseguiran. En aquest context, ha defensat que avui és un bon moment per refermar el compromís amb la república i la independència.

 

El portaveu adjunt de JxCat ha lamentat que avui comenci un "judici a la democràcia" i s'ha mostrat convençut que l'1-O estava "ben fet i es podia fer". En aquesta línia, ha defensat que no hi ha hagut mai rebel·lió ni violència a Catalunya.

 

Pujol ha afirmat que avui Catalunya s'ha aixecat "trista i dolguda" perquè l'1-O pertany a tots ja que és una "conquesta de tot el país". Així mateix ha avisat que la democràcia no pot ser silenciada amb jutges. "Que ho sàpiga l'estat espanyol, no poden silenciar una expressió política de més de dos milions de ciutadans", ha dit en referència al número de persones que van participar en l'1-O.Comentaris
Es veu que Pujol se sent jutjat
El que persegueix Pujol en patinet ho fa per jutjar lo d'un moment a l'altre.
El Procés es una opera bufa llena de secundarios de lujo

envia el comentari