Els equips de realització i tècnics de TV3 han forçat les màquines a ritme de la Junta Electoral Central. La decisió de darrera hora de no permetre participar al debat de les europees Oriol Junqueras i a Toni Comín, ha girat com un mitjó els plans. De fet, l’oepraiu tècnic muntat feia goig i les proves havien sortit rodones, només amb un delayed de 0,7 i amb un dispositiu que permetia els candidats fora de plató veure els seus contricants amb un sistema de doble càmara.

 

Tot l’entramat no ha servit de res. La Junta ha imposat la seva llei. Però malgrat el canvi dels candidats a darrera hora el protocol de la televisió pública no ha variat. El director de la casa, Vicent Sanchis, la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, i consellers de l’entitat i el director d’informatius de la tele, David Bassa, formaven el comitè de benvinguda dels debatents.

 

El primer en arribar ha estat Jordi Cañas, de Ciutadans; el segon Esteban González Pons, del PP; Javi López, del PSC i Ernest Urtasun, dels Comuns han arribat un rere l’altre; Jordi Solé d’ERC ha estat el penúltim i Alex Sarri, de JxCAT ha estat el darrer, tot un èxit pensant que ha arribat amb un vol a les 20.25. Ni escalfar per la banda. De fet, no s’ha volgut fer la fotografia de rigor perquè ell no és el candidat.

Nou comentari