Vilagrà defensa “no construir ni un metre més” del que sigui necessari a El Prat

La consellera assegura que el Govern treballarà perquè el projecte tingui les mínimes afectacions a l'entorn natural

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha defensat “no construir ni un metre més” del que sigui necessari per ampliar l’aeroport del Prat perquè sigui un ‘hub’ intercontinental, garantint a la vegada la preservació de l’entorn natural i la seva diversitat. “Òbviament tindrà una tramitació ambiental. I òbviament encara tenim dubtes, aspectes oberts, perquè quan es fa qualsevol tramitació ambiental es plantegen diverses alternatives”, ha dit en una entrevista a Europa Press, i ha garantit que el Govern apostarà perquè tingui menys impacte en el medi natural.

Ha destacat que hi ha diverses opcions i que s’està avaluant: “L’alternativa zero és no construir. En qualsevol avaluació d’impacte mediambiental hi ha aquesta alternativa zero, que és no fer-lo. En aquest sentit, el que hem fet és anar a valorar altres alternatives, i valorarem quines possibilitats hi ha”. Ha promès que el Govern acceptarà “el projecte que tingui la mínima afectació a l’entorn natural de La Ricarda, i ha recordat que es tracta d’un espai amb protecció europea i que es necessitarà l’aval de la UE.

Comentaris

  Ferran 05/08/2021 11:36 am
  Ens falten 600 Mtres de pista .
  Vesten a la merda 05/08/2021 5:00 pm
  Ens prens per idiotes?, això que has dit, has pensat be el que significa?, els ciutadans ja sabem llegui el llenguatge politic, vol dir que farem el que ens surti dels ovaris.
  Manan AENA 05/08/2021 7:34 pm
  I el Govenrn de Vichy Catalan obeeix. Que per això el estado podrit vos va apuntalar a les eleccions, per trair a Catalunya.

Nou comentari