Varoufakis dona suport al candidat oficialista de Pimec

L'exministre grec i Antoni Cañete van coincidir en una conferència organitzada per la patronal l'any passat

L’exministre grec de Finances Yannis Varouofakis ha expressat aquest dilluns el seu suport al candidat oficialista a les eleccions a la presidència de Pimec i actual secretari general de la patronal, Antoni Cañete, a través d’una piulada al Twitter. “És essencial defensar la independència de les petites i mitjanes empreses i dels autònoms del poder de les grans multinacional i el capitalisme neoliberal com fins ara. El meu suport a Antoni Cañete per mantenir aquest dur camí”, ha escrit l’exministre i professor.

Varoufakis va oferir el passat mes de maig una conferència organitzada per Pimec i amb la participació d’altres agents socials. En aquell acte, Yanis Varoufakis va reclamar una unió “social i econòmica” a Europa per pal·liar l’efecte de les decisions d’empreses com Nissan, que el mateix dia anunciava que tancava les seves fàbriques a Catalunya. “Alemanya pot salvar Lufthansa, però Espanya no pot salvar Nissan perquè no té diners”, va assegurar aleshores l’exministre, que també es va mostrar crític amb els fons europeus presentats hores abans per la presidenta de la CE, Úrsula Von der Leyen, perquè va dir que implicaria “austeritat” per a les petites empreses en el futur.

Es dona la circumstància que la de Cañete és considerada la candidatura de l’estabishment dins de les eleccions de Pimec. La candidatura alternativa és la de Pere Barrios, que té el suport d’Eines de País i de l’ANC.

Comentaris

    Penós. 09/02/2021 6:56 am
    Quant li han pagat a aquest per posar el nas a Catalunya?

Nou comentari