Ustec-STES repeteix victòria a les eleccions sindicals dels docents

Irromp com a tercera força la Intersindical-CSC

El sindicat docent Ustec-STES ha repetit la victòria de les darreres eleccions sindicals en els comicis a l'ensenyament públic no universitari que s'han celebrat aquest dimarts. 80.887 mestres i professors de l'ensenyament públic català estaven citats a votar. Ustec ha aconseguit 13.992 vots, que li donen dret a 162 delegats, 11 més que els que tenia fins ara. La Intersindical-CSC, sindicat de clara tendència independentista, ha estat la sorpresa de la jornada, ja que ha passat de no tenir representació entre el professorat a situar-se com a tercera força, amb 4.095 vots i 46 delegats. CCOO ha aconseguit mantenir la segona posició però ha baixat de 6.376 a 5.197 vots, i de 93 a 58 delegats.

 

Per darrere, ASPEPC-SPS se situa en quarta posició tot i que puja de 2.701 vots i 38 delegats a 3.881 i 44 representants. CGT baixa de 28 a 24 delegats amb 2.235 vots, UGT de 24 a 22 amb 2.389, ANPE de 6 a 2 amb 457 vots, USOC puja de 2 a 4 amb 302 vots i CSI-F de 3 a 2 amb 196.

 

Aquest és el segon resultat destacat en les eleccions sindicals del personal públic de la Generalitat que aconsegueix la Intersindical-CSC. La setmana passada es va saber que la formació havia passat de 4 a 35 delegats a les del personal tècnic i administratiu de la Generalitat, xifra que la situava com a primera força sindical empatada amb IAC-CATAC.

 

Gràfic amb els resultats electorals
Gràfic amb els resultats electorals | Intersindical CSCComentaris
Fat Boy
Adios con el CCOOrazon, que con el alma no puedo...
Com a mínim que qui ens representa sigui de casa
Després de una bona colla d'anys de sindicats espanyols i som on érem; salaris penosos, pensions penoses, precarietat laboral ... no hem avançat en res que no hagi volgut la patronal , tot ha estat comèdia, molt aixecar el puny, cantar la internacional i els únics que hi han tret alguna cosa han estat els mateixos sindicalistes; hores sindicals, impossibilitat de ser acomiadats, portes giratòries ... i a sobre només afavorien els partits polítics espanyolistes, uns inútils (majoritàriament)
Anselm
Em sembla perfecte que considereu intel·ligents els lectors i deixeu que traguen conclusions per ells mateixos. Jo he tret la conclusió que del primer sindicat, la USTEC al segon, la Intersindical, hi ha una diferència de 9.897 vots i de 116 delegats i delegades.

envia el comentari