El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una restauradora al Govern: “Que voleu salvar la gent? I una merda, sou uns cabrons!”
  • CA

Continua la mala maror per les restriccions imposades pel Govern per frenar els contagis a Catalunya. El gremi de la restauració se sent especialment perjudicat amb les limitacions horàries i ha verbalitzat el seu enuig amb l’executiu que encapçala Pere Aragonès.

Una noia que té un bar en un poble de Girona. Ella i la seva parella són autònoms i gràcies a vosaltres només tenim deutes i més deutes. No ens deixeu treballar, perquè segons vosaltres la millor manera d’acabar amb la pandèmia és tancant i donant pel cul a l’hostaleria. Heu pensat que potser en el transport públic hi ha més contagis que al bar? Encara no he sentit els percentatges de contagis, per què no ens ho dieu?

La restauradora també lamenta que el Govern no els deixi treballar però que hagin de pagar impostos: “Sorpresa, si no pagues els impostos quan toca et cobren un 20%. Però a vosaltres us és igual, us renteu les mans: no, és que anem a salvar la gent- I una merda, sou uns cabrons i ho gestioneu com el puto cul”. La restauradora, indignada, continua: “Teniu els collons massa grossos i no teniu ni idea del que esteu fent. Que la gent ha de posar una mica de la seva part? Poseu-la vosaltres, cabrons! Per què no us traieu el sou?”.  I conclou: “Això sí, la gent pot anar a les segones residències, però els bars tancats. Aneu a prendre pel cul”, conclou aquesta autònoma.

El vídeo que ha penjat a les xarxes socials té un comentari del Gremi de Restauració de Barcelona: Estimat Pere Aragonès, Govern i ERC, aquesta restauradora de Girona també té una “clara posició partidista”? Les teves declaracions d’avui atacant el Gremi de Restauració i les persones que hi treballen són indignes i impròpies d’un servidor públic”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa