Un digital especialitzat presenta com a “revolucionari” el projecte del banc 11Onze

“Es crea per canviar l’equilibri de poder”, assenyala ‘The Fintech Times’

“Revolucionari”. Així és com defineix el diari digital especialitzat The Fintech Times el banc 11Onze. En un article, explica que aquesta entitat bancària “es crea per canviar els equilibris de poder”, i que és aquesta característica la que el fa “únic”. Destaca també la voluntat d’aquest banc de ser transparent amb els seus clients i la intenció d’oferir una xarxa social privada als seus usuaris així com un mercat per fer negocis entre ells.

L’article recull declaracions d’un dels seus inversors fundadors, Jordi Roset, que assegura que participar en aquest projecte és “una inversió pel futur i per Catalunya”. També apunta que 11Onze pot garantir que no marxarà del país com sí que va passar amb altres entitats l’any 2017.

Mercè Comas, inversora accionista del d’11Onze, també apunta que es tracta “d’un banc que escolta la gent sense importar quina és la seva ideologia i que donarà suport a qualsevol projecte que sigui viable, de manera que assenyala que serà una entitat que recolzarà els negocis.

Comentaris

    George Dann 09/03/2021 4:21 pm
    El chiringuito... El chiringuito....
    Home, "Revolucionari" no ho diu The Fintech Times 09/03/2021 1:16 pm
    Ho diu el fundador i president del banc James Sène en unes declaracions a The Fintech Times; però què vols que digui en James si està buscant clients com un boig?.

Nou comentari