El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Uber s’adhereix a la patronal catalana Foment del Treball
  • CA

La multinacional Uber s’adhereix a Foment del Treball, segons ha anunciat la patronal en un comunicat aquest dimarts. Així, la plataforma de serveis de transport formarà part de Foment amb l’objectiu de fer front a la “necessitat i oportunitat d’afrontar i accelerar la digitalització del teixit empresarial català per salvar l’ocupació”. Segons ha dit el president de Foment, Josep Sánchez-Llibre, és “fonamental” comptar amb Uber per “afrontar els grans reptes de futur dels nous escenaris econòmics i socials”, també en l’escenari de recuperació post-covid-19. El director d’Uber Espanya, Juan Galiardo, ha dit que treballaran per “fomentar un ecosistema de mobilitat sostenible i competitiu”.

En aquest sentit, Galiardo ha defensat que l’empresa té un “compromís amb el teixit empresarial català i una mateixa visió de futur” per a les ciutats. Per la seva banda, des d’Uber Eats Spain, Marta Anadón ha assegurat que la col·laboració amb Foment permetrà “respondre de manera coordinada” als reptes de la digitalització, “amb especial atenció al futur del treball”. Segons afirma, Uber Eats Spain vol aportar “experiència i les millors pràctiques dels diferents països” on operen.

Segons explica Foment, “a través de l’altaveu de la patronal, Uber participarà en la conversa davant les diferents forces socials, polítiques i econòmiques, per analitzar i trobar les solucions idònies que afavoreixen el desenvolupament de l’economia de plataformes”. Foment, per la seva banda, confia que la col·laboració amb Uber podrà augmentar el seu coneixement “de l’ecosistema innovador català i l’univers startup”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa