Torra insta els empresaris a demanar a l'Estat la derogació el decret que promou el trasllat de seus

El president de la Generalitat remarca els beneficis per la productivitat i la competitivitat que suposaria que Catalunya no hagués de suportar un dèficit fiscal de 16.000 MEUR
El president de la Generalitat, Quim Torra
El president de la Generalitat, Quim Torra | ACN

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha emplaçat l'empresariat present a la 29 a Trobada Empresarial al Pirineu a demanar a les institucions de l'Estat "que es comprometin pel diàleg, per la negociació i per escoltar la gent" per tal "que escoltin i s'asseguin a la taula i que tornem la política". En aquest sentit, ha fet una crida al sector empresarial a contribuir a fer pressió perquè el govern espanyol "s'adoni que amb un dèficit fiscal dem 8% un país no pot tirar endavant". "Amb un model de finançament injust, caducat i amb un dèficit fiscal com el que Catalunya pateix, el risc de la residualitat pel nostre país és un risc enorme", ha manifestat el president de la Generalitat. Així mateix, Torra ha emplaçat el nou executiu de l'Estat a derogar aquell decret "indignant" que facilita que les empreses traslladin la seva seu social fora de Catalunya.

Comentaris
remigio III
No, cal prendre consciència de que, el teu enemic, no t'ajudara a sobreviure. Si la ciutadania prenem consciència el poder el tenim. tot el que fa i esta elucubrant és una violació permanent de la economia dels Països Catalans. Tots.La clara intenció és per evitar que podem alçar el cap i veure el futur propi sense els colonitzadors apreant-nos el jou.Si madrid no especula amb els nostres guanys: De que pot viure?

envia el comentari