T-Systems, HP, Fujitsu i Ibermática, millors tecnològiques per a treballar, segons Forbes

Forbes ha publicat quines són les millors empreses tecnològiques per a treballar a l’Estat el 2020, entre les quals es troben noms com T-Systems, HP, Fujitsu Technology Solutions o Ibermática.

L’anàlisi per a Forbes, realitzat per Sigma Dos a partir de les opinions de més de 8.000 empleats d’empreses de més de mil treballadors, s’ha basat en 38 indicadors diferents sobre les polítiques de recursos humans, conciliació, diversitat i salut a la feina.

Aquest llistat té com a objectiu identificar a les empreses que més ajuden, motiven i cuiden als seus empleats, així com les que compten amb els salaris més alts a l’Estat segons l’opinió de les seves pròpies plantilles.

Entre les millors empreses tecnològiques per a treballar a Espanya l’any 2020 està T-Systems, filial de servei digitals del grup Deutsche Telekom, de qui els seus empleats han destacat les polítiques de conciliació i salut a la feina.

La companyia compta des de fa diversos anys amb el programa ‘Magenta Fit’, orientat a promoure rutines saludables entre els empleats i que inclou diverses accions com els Tallers de Nutrició Saludable, el ‘T-Runners Club’ o el ‘No Elevators Day’, una jornada en la qual es promociona l’ús de les escales.

T-Systems compta a més amb el Certificat ESR, com a Empresa Socialment Responsable amb els seus Treballadors, atorgat per la Fundació Alars i la Fundació per a la Diversitat i, des de 2017, està adherida a la Xarxa Europea de Promoció de la Salut en el Treball (ENWHP) i a la Declaració de Luxemburg, en la qual es compromet a integrar els principis bàsics de la promoció de la salut en el treball.

Amb una plantilla al voltant de 2.600 empleats a l’Estat, T-Systems ofereix solucions i serveis tecnològics a empreses i administracions per a impulsar la seva transformació digital i millorar així la seva competitivitat internacional.

Al costat d’ella, la llista de millors empreses tecnològiques per a treballar a Espanya 2020 recull també a HP, de la qual els seus treballadors a l’Estat han destacat la fortalesa de la seva cultura corporativa i un entorn que afavoreix la conciliació; Fujitsu Technology Solutions, o Ibermática.

Nou comentari