El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Space Media, la connexió entre marques i ‘influencers’
  • CA

Space Media és una companyia que unex marques i influencers per crear campanyes de publicitat en el món de les xarxes i Internet. En el marc del màrqueting digital i amb una cartera de 2.000 influencers, Álex i Marc García han fundat una plataforma que s’encarrega de crear els lligams entre les marques i els creadors de continguts a les xarxes per tal de facilitar la seva interacció i les possibles col·laboracions. L’aplicació d’aquesta companyia segmenta i desglossa el públic objectiu de cada empresa i també fa suggerències sobre els creadors de contingut més adients per anunciar els productes. Així doncs, les marques només han de triar d’entre la base de dades que tenen de creadors de contingut, negociar un preu i començar una col·laboració.

L’èxit d’aquesta nova plataforma, tal com han descrit en un comunicat, “es basa en un programari pioner que permet segmentar, entre d’altres, segons el sector, els interessos, el nombre de seguidors o el preu per trobar el perfil que millor s’adapta a una campanya”. D’aquesta manera, les empreses tenen controlat el seu públic objectiu d’una manera més senzilla per tal d’aconseguir més visibilitat. A part, a diferència dels seus competidors, l’aplicació de Space Media té integrat un xat des d’on creadors de contingut i marques poden negociar les bases de les col·laboracions sense necessitat d’intermediaris.

El mercat de l’influencer màrqueting és un sector creixent, segons les dades presentades per la companyia, al 2020 el sector va moure més de 12.000 milions d’euros. En aquest sentit, les xarxes socials com Youtube, Instagram o Tik Tok, s’han convertit en grans mercats de creadors de continguts i a la vegada un espai on les marques es poden anunciar a través d’aquests anomenats influencers. Així doncs, Space Media entra a la cursa per aconseguir que la relació entre creadors de contingut i empreses sigui “més àgil, ràpida i sense complicacions”, tal com han afirmat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa