Els sindicats exigeixen a Tremosa que esborri un tuit

"Ha de decidir si vol ser part, o ajudar" en el conflicte el polígon de Saint-Gobain, diuen

CCOO i UGT han reclamat al conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, que rectifiqui una piulada sobre el bloqueig del polígon de Saint-Gobain on plantejava si la protesta no faria guanyar una batalla però perdre “la guerra de l’automòbil”. “Un conseller de la Generalitat no pot fer aquesta piulada”, ha dit el secretari general de la UGT, Camil Ros, instant Tremosa “a decidir si vol ser conseller d’Empresa o conseller dels empresaris”. “La batalla de l’automòbil, que diu ell, l’estem perdent per reformes laborals que permeten que les empreses tanquin sense causa o per la manca de polítiques industrials del Govern i l’Estat”, ha afegit. El secretari general de CCOO, Javier Pacheco, ha dit a Tremosa “que s’ho faci mirar”.

[r:1]

Ros ha assegurat que si els sindicats van aconseguir acords com el de Nissan i d’altres empreses va ser “per la mobilització” dels treballadors, que “acaba forçant” les multinacionals a negociar. Tremosa, ha afegit Ros, “ha de decidir si vol ser part o ajudar”.

“El dret de vaga és un dret fonamental, jo no més li dic al senyor Tremosa, que s’omple la boca moltes vegades del concepte de llibertat, que s’ho faci mirar”, ha dit Pacheco.

Nou comentari