Simón (Agbar): "Les teories econòmiques no són realitats immutables"

El president d'AGBAR ha rebut "La Clau de Barcelona" i ha aprofitat per defensar els beneficis de la gestió público-privada de l'aigua amb una clara al·lusió al govern d'Ada Colau
nnnn
Àngel Simon en el moment de rebre La Clau de Barcelona | M.R.F.

 

El president executiu d’Agbar, Àngel Simon, ha estat distingit aquest dijous amb la “Clau de Barcelona” en reconeixement a la seva tasca en el camp empresarial. Aquest guardó, que atorga el “Club d’Amics Clau de Barcelona”, reconeix i ret homenatge als qui contribueixen amb el seu esforç i treball al bon nom i a la projecció de la ciutat.

 

En un acte amb més de 100 persones, entre les quals, els ex alcaldes Jordi Hereu i Xavier Tries i Ernest Maragall en representació del seu germà, el també ex alcalde Pasqual Maragall, Simon ha aprofitat per recordar que la col·laboració público-privada és una fórmula d'èxit. Sense citar-lo però amb una clara al·lusió al govern de l'Ajuntament de Barcelona que presideix Ada Colau, el president d'Agbar ha aprofitar per afirmar que "els manuals i les teories polítiques no són veritats absolutes immutables i que l'interès ciutadà ha de prevaler davant de temptacions populistes". 


 

Així mateix ha advertit que els reptes de futur als qual s'enfronta la capital catalana s'hauran de treballar amb una entitat supramunicipal i de forma conjunta amb tota l'àrea metropolitana. 
Comentaris
Si
Si, si privat-públic, els beneficis per a mi i si són pèrdues a pagar els ciutadans. Negoci rodó.
nyert
El mateix val per la ideologia dominant de la nostra època: el liberalisme econòmic. No hi ha res etern. O si no, que mirin com van acabar certes ideologies que semblaven eternes tant sols fa unes poques dècades enrerra.

envia el comentari