Satisfacció i “bones ocupacions” en el primer cap de setmana de relaxament

Bones xifres a les estacions d'esquí

Satisfacció i optimisme al pirineu de les comarques de Girona amb les “bones ocupacions” que hi ha hagut tant a les pistes com a l’hostaleria. Entre Vallter, Vall de Núria i la Molina s’han venut més de 3.000 forfets, tots ells a través de la web, ja que no es podia adquirir presencialment a les pistes. “La veritat és que estem molt satisfets i encarem amb moltes ganes el que queda de temporada“, assenyala la cap comercial de Vallter 2000, Carol Torres. L’hostaleria també ha estat una de les grans beneficiades de l’obertura. Torres explica que ha arribat a ocupacions d’entre el 80 i el 90%. A banda dels esquiadors destaca l’afluència de persones que s’han acostat a fer raquetes o simplement a “tocar neu” i que han omplert els aparcaments.

Malgrat que amb prou feines queda temporada, la fi del confinament comarcal ha donat ales a les estacions d’esquí del pirineu gironí que han recuperat una imatge similar a l’habitual. Els aparcaments de Vallter 2000 s’han omplert de vehicles aquest cap de setmana. Tant el de dalt, destinat als esquiadors que havien comprat forfet, com els de baix de l’estació que estaven plens, majoritàriament de famílies que venien a “tocar neu“. A banda, molts amants de les raquetes i el senderisme també s’hi han acostat aquest cap de setmana. 

Més info: Denuncien 59 persones en un autocar que havien marxat de Barcelona per esquiar

Des de l’estació ripollesa es mostren “molt satisfets” amb les ocupacions que han tingut, tant a les pistes com a l’hostaleria de la zona, que ha arribat a omplir entre el 80 i el 90% de l’oferta disponible. De fet, hotels i restaurants de poblacions com Setcases, Camprodon o Ribes de Freser al Ripollès, o Puigcerdà, Alp o Das a la zona de la Cerdanya han “treballat molt” aprofitant l’aixecament del confinament comarcal.

La responsable comercial de Vallter 2000, Carol Torres, explica que estan “molt contents” amb la resposta de la gent i que tenen “molta confiança” de cara als dos caps de setmana que queden de temporada d’hivern i més tenint en compte que ha nevat i que hi ha la Setmana Santa. “Hi confiem molt tot el sector, perquè el confinament ha estat molt dur“, remarca.

Augmenten els visitants per contemplar els camps de floració dels arbres fruiters de la Ribera d’Ebre 

Per altra banda, la floració dels arbres fruiters de la Ribera d’Ebre ha rebut més visitats aquest cap de setmana. En grups reduïts, els visitants han gaudit de les catifes rosades i blanques de les flors als camps de presseguers i cirerers als municipis de Miravet, Tivissa i la Serra d’Almos. En el cas de Miravet, han organitzat més torns per donar cabuda a tothom. El Consell Comarcal confia que la quarta edició de la Ribera en flor tanqui amb 400 persones a començaments d’abril. “L’aixecament del confinament comarcal ha coincidit amb el moment òptim de la floració del cirerer a Miravet, la flor del presseguer la gent de fora se la va perdre“, ha lamentat el guia Josep Cañabate. 

Comentaris

    Albert Berrio 22/03/2021 12:22 am
    Que les dades epidemiològiques vagin a l'alça tant és, l'important és que els hotelers es puguin omplir les butxaques.

Nou comentari