Sanantur trasllada la seu fiscal de Tarragona a Màlaga

Ho fa a causa de "la incertesa política i social a Catalunya"
Edifici de Sanantur
Edifici de Sanantur | GOOGLE MAPS

L'empresa de trasplantaments capil·lars Sanantur ha decidit traslladar la seva seu fiscal de Tarragona a Màlaga a causa de "la incertesa política i social a Catalunya", segons ha informat en un comunicat. Aquesta decisió s'emmarca dins de la cerca de "prudència davant el que pogués aveïnar-se en els propers dies", de cara a una possible declaració unilateral d'independència. "La gravetat dels esdeveniments dels últims dies han aconsellat fer aquest moviment, per seguir l'exemple d'altres empreses que han optat per la via de la prudència i la precaució", va assenyalar el conseller delegat de la signatura, Jordi Solá.


  

"una de les places de primer ordre en el concert internacional de turisme de salut"

  
Comentaris
MFX
Adéusiau. Quan surtis tanca la porta.
República Catalana
Algú ho comprèn? L'empresa constructora FCC controlada pel magnat mexicà Slim, té la seu a Barcelona i les oficines a Madrid, justament al contrari de les empreses i grups nostrats que han traslladat la seu a Madrid, València, Alacant... i diu que no pensa fer cap canvi. Qui ens està aixecant la camisa? Qui intenta fer por i crear "alarma" amb aquest afer de les seus de les empreses?
patetics
de República Catalana res , CCAA Catalana !! esteu cagats marxen fins i tot els indepen !!!
Joan ll
Ja trobaran treballadors ???
josep
http://www.revistaelotro.com/2014/06/03/me-cago-en-la-leche-y-en-el-rey-de-espana-juan-carlos-de-borbon-y-su-historia-criminal-incluida-la-triple-a/
Madre mía que desastre.
En la Dinamarca del Sur, sólo quedarán los cerdos de Osona ( lógicamente los "purins" se quedan), el turismo de borrachera ( manteros incluido) y los "okupas" rompe mobiliario urbano ( aquí la duda es si la sede es Gracia ó Girona).
Iscar
Aixo no son empresaris ni son res. Que es aixo de sanatur? Que pensen fer la facturacio amb Imserso . Un renegat mmes del seu pais . Que tingui sort.
Tracten temes d'alopécia
Empelts de pél, trets ves a saber d'on (potser en Rivera del CS ho sap). És una gran empresa, això? Sona a "papadinero". O potser ha esbombat la "notícia" per fer-se propaganda. Va bé saber a quin productes s'ha de fer botifarra! Serà qüestió d'omplir els buits que deixen. Si és que els deixen.
Telly Sabalas
No se com s’ho poden fer a la resta d’Europa , sense aquestes empreses que sen van de Catalunya. La veritat voltant una mica pel continent, no les he vist anunciades en lloc. Ahh!!!!, que em diuen que les que marxen son del ibex35 o la seva orbita...
2+2=4
Madre mía que desastre. Mentre marxin els porcs com tu, en tinc prou. I de pas, t'emportes tots els draps amb la gallina, el pollastre, la creu gamada o sense dibuix afegit.
pison
Qui son aquests? Doncs adeu.

envia el comentari