El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ryanair cancel·la del 12% dels vols que operarà a Europa el 25 i 26 de juliol
  • CA

 

Ryanair ha confirmat aquest dimecres que ha cancel·lat el 12% dels vols que tenia prevists els propers 25 i 26 de juliol amb motiu de la vaga convocada pels tripulants de cabina (TCP) a Espanya, Bèlgica i Portugal, i ha contactat via correu electrònic i missatge de text prop de 50.000 clients que viatjaven amb origen o destinació Espanya per avisar-los amb set dies d’antelació que els seus vols han estat cancel·lats.

 

La companyia ha ofert a tots els clients afectats la possibilitat de resituar-se en un vol alternatiu que es operari set dies abans o després del 25 i 26 de juliol. Com a opció, podran rebre també el reemborsament complet dels seus bitllets.

Segons Ryanair, la vaga podrà afectar fins a 200 vols diaris que Ryanair opera a Espanya (24%), 50 dels quals opera a Portugal (27%), 50 dels quals opera a Bèlgica (31%) i 300 dels quals opera a tota Europa (12%).

 

Ryanair ha incorporat personal extra al departament d’atenció al client per ajudar en la gestió del reemborsament o reubicació dels clients afectats al llarg dels propers set dies. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa