Ryanair baixa un 30% el preu dels vols a Catalunya per la situació política

L'aerolínia irlandesa assegura que al Regne Unit, Irlanda i Alemanya hi ha reticències a viatjar a Barcelona per la inestabilitat
Avió de Ryanair
Avió de Ryanair | ACN

Curiosa política la de l'aerolínia irlandesa Ryanair. El seu conseller delegat ha anunciat des de Madrid que aquest estiu, els vols a Barcleona són un 30% més baixos que a la resta de l'Estat, per estimular la demanda d'alemanys, irlandesos i anglesos, que segons la companyia, són reticents a viatjar a la capital de Catalunya a causa de la inestabilitat política. I aquesta "oferta" seguirà vigent aquest estiu. És més, segons Michael O'Leary, si s'ha mantingut la demanda de vols és per aquesta rebaixa en el preu. 

 

L'executiu de la companyia ha assegurat que "la situació afecta l'estabilitat", i ha remarca t que "les tarifes d'aquest estiu seran inferiors a les de l'any passat. Hi ha nerviosisme al Regne Unit, Irlanda i Alemanya quan es tracta de reservar viatges de cap de setmana a Barcelona". L'aerolínia, que ha crescut un 9% en total, mantindrà aquesta política comercial fins que "tornem a veure creixement, però fins ara no l'hem visualitzat".

Comentaris
Tordera
Ho entenc com un recolzament claríssim a la economia catalana. Els Irlandesos entenen com ningú l'estat colonial que patim!!
Incredul
Home ja era hora que a Catalunya tinguesim alguna ventatja, aqui sempre tot mes car que a la resta del pais, el cost de la vida de las familias, las despeses de las compras per online, els restaurants, els bars, etc.... Hem sap greu perque no podrem contribuir com avans al repartiment de diners a las comunitats mes pobres, Pro amb totes las empresas que han marxat de Catalunya, las compras de vivendas per gent d'afora i l'aument especacular de turisme a la resta de l'estat totom anira millor.
Prou xusma.
Els dels patinets i les xancletes, ampolla de plàstic, i porros, molt millor que no en vinguin. Ni ara ni mai.
Jailu
Ostres, quin xollo, viatges a BCN mes barats! vindran en massa!
A este paso lo único que quedará serán los cerdos de Osona.
Y lógicamente los "purins" se quedan, junto con la republiqueta de IKEA.
andreu sole i pla
EL GRANFASCISTA I ASQUEROS MENDEZ VIGO QUI ES PER AMENASSA EL NOSTRE PRESIDENTTANS ACCIDENTS QUE I HAN
Jordi
Es baixen els preus perquè els guiris no volen saber res del país d'opereta que el 34% dels il.luminats volen construir...
Francesc Castella
Caldrà seguir amb atenció les xifres que recolzen aquestes afirmacions, en tot cas, gràcies Ryan air, però tinc la impressió de què darrere està una subvenció espanyola a l'aerolinia per introduir una falsa sensació d'inestabilitat inexistent, en tot cas creada pels demagogs i mentiders ocupants!
La guineu diu que son verdes...
Ryanair, abaixa els preus per que ningú vol agafar els seus vols. Una aerolinia poc fiable i preus enganyosos.

envia el comentari