Li responen a Florentino Pérez que “hauria de ser l’últim” a demanar una rebaixa del lloguer

La crisi del coronavirus deixarà tocades moltes empreses. Sobretot petites i mitjanes, que hauran de fer un esforç titànic per tirar endavant després que l’economia quedi paralitzada durant un temps pels efectes de la greu crisi sanitària. Però el que no és tan probable és que un dels grups empresarials més potents d’Espanya, amb negocis a arreu del món, ACS, propietat de Florentino Pérez, passi grans penúries. Tantes penúries com per veure’s obligat a demanar una rebaixa en el preu del lloguer de locals… Tal i com explicava El Món, un dels homes més rics d’Espanya segons Forbes, amb una fortuna de 2.000 milions d’euros, ha fet que una de les empreses del seu grup, COBRA, enviés als arrendataris una petició perquè els rebaixessin el preu del lloguer adduint que l’empresa ja patia els efectes de la crisi del coronavirus. 

[r:1]

Doncs bé, un dels propietaris de local que han rebut aquesta petició ha decidit argumentar a Florentino Pérez per què no pensa rebaixar-li el preu del lloguer d’una nau que el grup Cobra té llogada des de fa diversos anys en una localitat del Vallès. El petit empresari, propietari d’una pime, ha enviat aquesta resposta: “Un cop valorada entre els socis la petició que ens fas -adreçant-se al representant de COBRA que va adreçar el correu electrònic-, que sabem que t’és exigida pels teus superiors, hem decidit que no podem fer cap tipus de descompte, ni moratòria, en l’import del lloguer contractat. La nostra empresa és una pime i depèn d’aquests ingressos per satisfer el sou dels nostres treballadors. Aquest import és essencial per a la liquiditat de la nostra empresa”. 

Aprofita per enviar un missatge a Florentino Pérez: “També volem manifestar que no entenem com una gran empresa com COBRA, que pertany al grup ACS, un dels grups amb millors resultats econòmics d’Espanya, opta per aquest tipus de decisions. Entenem que en moments tan durs com els que estem passant, haurien de ser els últims a prendre aquest tipus de decisions”. 

I una darrera reflexió: “Considerem que el que estan fent és que “el peix gran es menja el petit”, com diu el refrany”.  

 

Nou comentari