La prima de risc espanyola es descontrola

Puja 4 punts en només dues hores, que se sumen als 8 que va pujar el dia de la vaga general i ja està en 119,3
L'estació de Sants durant el vespre de la vaga general
L'estació de Sants durant el vespre de la vaga general | Joan Antoni Guerrero

Després de la jornada negra que va viure aquest dimecres, dia de vaga general a Catalunya per la llibertat dels presos polítics, la prima de risc espanyola no només no remunta, sinó que en només dues hores ha pujat 4 punts. Ha arrencat el dia a les 8h en 115,3 punts, després que ahir sumés vuit punts bàsics i situés l'interès dels bons espanyols a deu anys al 1,485%, i a les 10.10h ja estava en 119,30 punts bàsics. 

 

Cal recordar que el BCE té la prima de risc espanyola intervinguda, assistida artificialment, de manera que no reflecteix la incertesa real que hi ha sobre la solvència d’Espanya per afrontar els venciments de crèdit que té a la vista. 


 

Tampoc no aixeca el cap la borsa espanyola, que encadena diversos dies en vermell i aquest matí registra pèrdues i se situa en 10.202 punts, molt lluny dels 10.430 punts que suposarien tornar a la sitació anterior a l'inici de la repressió de l'Estat a Catalunya. 
Comentaris
JordiM30
No se m'enfadeu, però 11 punts no són res per a la prima de risc. Penseu que va arribar a estar a 500. La prima de risc espanyola està "apuntalada" pel BCE, que hi fica una quantitat ingent de diners perquè no caigui i enfonsi la UE, i fins que el BCE no retiri aquesta compra no podrem fer res amb ella. És molt més fàcil poder amb LCX i SBD.
Lladres espanyols
Ooohh pobrets! però ja no els ve d'uns quants milions d'euros més no?? total, els treuran del mateix lloc de sempre; el fons de pensions o dels catalans. Us imagineu una empresa que es quedés els diners de l'IRPF per al seu benefici?? doncs això és el que fa Espanya amb els diners de les pensions, se les queda per fer línies d'AVE i similars, després ens diran que ens fem un pla particular dons ells s'ha polit tots els diners ... això és delicte!! però ningú els denuncia.
Ciutadana farta
Doncs ja sabem per on hem d,anar , que pugi, i a veure qui pot mes, i mes que pujara, si ensorren catalunya s,ensorren ells, babaus¡¡¡¡ son tant llestos!!!!!!
@ JordiM30
Tens rao, oero el tema es fins cuan podran aguantar? Sabem que el diner es molt cobard i cuan es dona una tendencia es molt difil parar-ho. La inestabilitat politica i economica de Catalunya acabara pasan factura a Europa si o si.
jaume
Aquest és el camí: prima de risc amunt, ibex35 avall. Fins quan on podran aguantar Espanya i Europa sense prendre mal?
independentista
A la merda l'IBEX, com es nota que es un joc d'estafadors i especuladors DICTADURISTES PROSFRANQUISTES PEPERISTES!

envia el comentari