El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pimec ascendeix l’ex número 2 del departament de Treball
  • CA

L’operació Cañete a la patronal Pimec s’ha completat aquest dimarts amb l’ascens a secretari general de Josep Ginesta, número 2 del departament de Treball fins que va ser destituït al novembre. El nou president de l’entitat, Antoni Cañete, havia deixat vacant aquest càrrec, que ocupava ell sota la presidència de Josep González. Avui l’ha traspassat a Ginesta, que va ser fitxat després que Chakir El Homrani el fes plegar pel fiasco dels ajuts als autònoms mal gestionats. Deu dies després de deixar la conselleria d’ERC, Ginesta era nomenat director de l’Àrea de Treball de la patronal. Ara, un cop que Cañete ha guanyat les eleccions amb què l’establishment barrava el pas a l’intent de candidatura d’Eines de País, amb la marca Eines Pimec, Ginesta ha sigut ascendit.

El nomenament s’ha dut a terme durant la constitució aquest dimarts de la primera reunió de el comitè executiu en el nou mandat, ha informat Pimec en un comunicat recollit per Europa Press. Cañete ha destacat “l’àmplia trajectòria professional” de Ginesta, que ha estat sempre vinculada a el món del treball, “el veritable ADN d’una patronal com Pimec”.

Per la seva banda, Ginesta ha assegurat que se sent “molt honorat” pel nomenament i ha destacat que té com a objectiu aprofundir en la participació institucional i la concertació social a tots els nivells, així com incrementar la incidència de les pimes en la negociació col·lectiva. Pimec també ha creat la figura de el director gerent, que ocuparà David Giménez i s’encarregarà de la part executiva de la patronal. A més, Cañete ha nomenat com a cap de gabinet i relacions externes a l’economista Jacint Soler.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cge a març 24, 2021 | 06:16
    Cge març 24, 2021 | 06:16
    Si això es el premi per tenir que dimitir , per la bona feina feta amb el Conseller Homrani.
  2. Icona del comentari de: Cge a març 24, 2021 | 06:17
    Cge març 24, 2021 | 06:17
    Portes giratories, Pimec ha comprat ER.
  3. Icona del comentari de: Cge a març 24, 2021 | 06:18
    Cge març 24, 2021 | 06:18
    ER=PSOE Català vaja amb les esquerres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa