PIMEC acusa el secretari general de la UGT a Catalunya “d’irresponsable”

Josep González titlla de "lamentable" fer declaracions "que demostren no tenir sensibilitat per les empreses"

PIMEC ha acusat el secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros, “d’una mica irresponsable” per les declaracions sobre les negociacions dels nous ajuts del Govern. “En aquest moment, fer declaracions que demostren no tenir sensibilitat amb les empreses, ho trobem molt lamentable“, ha assegurat el president de la patronal, Josep González, en una roda de premsa. El president de la confederació ha acusat el secretari general de la UGT a Catalunya de tenir “poca sensibilitat empresarial” i ha demanat al Govern que tingui “més responsabilitat que Camil Ros” i atengui a les demandes de les patronals per tal que les empreses no estiguin més perjudicades a Catalunya que a altres comunitats de l’Estat.

González ha fet aquesta valoració en resposta a les declaracions de Camil Ros en una entrevista a l’ACN, on demanava al Govern que “no cedís” a les pressions de les patronals catalanes per eliminar dels nous ajuts l’exigència de mantenir l’ocupació fins a finals d’any. Així mateix, va acusar Foment del Treball i PIMEC de tenir una actitud “irresponsable” i “impresentable” en les negociacions que s’estan fent en la comissió de seguiment del Consell del Diàleg Social.

Comentaris

  JordiP 27/01/2021 8:32 pm
  Fa cent anys aquests Sindicats eren molt necessaris per tal d'equilibrar en lo possible els interessos de la força de treball i el capital, deixant enrere la famosa Llei de Bronce dels salaris. Ara, però, arribats a un nivell quasi satisfactori, es troben que tenen poques cotitzacions per al nivel de vida i llargues nòmines que gasten i les subvencions que reben de l'estat no els en són prous. Com que al Marcelino i al Nicolàs els van denegar la creació d'una quota sindical general i obligatòria (anda! Com el Sindicat vertical franquista) apreten a l'hora de les eleccions sindicals: a més elegits, més subvencions. l es tornen boixos. Al meu fill Víctor, jefecito en una multinacional, el van perseguir tots per tal que els promogués i ell els va veure el poc amagat llautó. Ara és un antisindical furibund. Diu que viuen penjats del fetge dels treballadors.
  Tano 27/01/2021 12:44 pm
  Heu vist mai un sindicalista de UGT o Cocos responsable?
  cara dura 27/01/2021 11:58 am
  aquest jose gonzalez fa riure, una mica responsable, és curiós, el millor exemple d'irresponsable és ell mateix, gran vividor, a costa del treballadors i les empreses. Ara el ros n'és un altre de vividor, no una mica, molt

Nou comentari