El PIB català creixerà més que l'espanyol

L'Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (AIReF) preveu que l'economia catalana creixerà un 0,83% durant el primer trimestre de 2018
Una imatge d'un centre comercial
Una imatge d'un centre comercial | ACN

L'Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (AIReF) preveu que l'economia catalana creixerà un 0,83% durant el primer trimestre de 2018. Segons ha publicat l'Autoritat Fiscal en el seu portal web, el producte interior brut del conjunt de l'estat espanyol s'incrementarà un 0,77% durant el primer trimestre. D'aquesta manera, l'AIReF estima que el PIB de Catalunya creixerà sis centèsimes per sobre de la taxa del conjunt d'Espanya. L'ens ha recalculat el creixement del PIB català durant els darrers mesos i ho ha fet amb una tendència a l'alça des de finals de novembre, mentre que ha mantingut amb una tendència estable la previsió de creixement de l'economia espanyola. Pel que fa al tancament de 2017, l'AIReF apunta que Catalunya creixerà un 0,77% durant el quart trimestre i que el PIB espanyol s'incrementarà un 0,84% durant els darrers tres mesos de l'any.

Comentaris
Fart de fachas
Tot aixó a pesar de la fuga "masiva" que diuan de empresas, apa a pastá fang Catalunya es l´unica comunitat amb Euskadi que poden financiarse sense esperá res de la resta d´Espanya.
Llibertat segrestats a Madrid
Fem trampes? Com que Catalunya encara pertany a Espanya, quan hom calcula el creixement del PIB d'Espanya hi inclou Catalunya?
I això és una notícia?
Versus els boinapitekus? Quina comparació!
Anna
La notícia seria que la resta d,Espanya creixes més l,economia q a Catalunya.
i a sobre amb els nostres diners es guanyen vots a "las españas"
Creixerà més que Espanyistan, sí, cap novetat! però qui se n'aprofitarà com sempre seran els de sempre, els vividors espanyols que es passen el dia sota la figuera prenent vins mentre nosaltres treballem per a ells (amb les deficiències que ens imposen des de la capital del país veí), és per això que ens volen encadenats al seu país de pandereta

envia el comentari