El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pere Barrios assumeix la derrota a les eleccions de Pimec
  • CA

El candidat d’Eines Pimec, Pere Barrios, ha assumit la derrota a les eleccions de Pimec quan només feia quatre hores que estaven obertes les seus per votar. “Us puc anticipar que perdrem clarament“, ha dit en declaracions als mitjans després de dipositar el seu vot. Barrios ha criticat l’organització de les eleccions lamentant que l’altre candidat, el continuista Antoni Cañete, ha trigat massa estona a entregar els vots delegats que portava, col·lapsant la seu barcelonina. A l’exterior s’han format cues de desenes de persones i l’espera ha superat les dues hores. Després de ser al carrer més d’una hora Carles Teixidor, que ha vingut en nom del grup Focus, ha titllat la situació de “desastre total” i de “falta de respecte cap a la gent”.

En alguns casos, els empresaris que esperaven al carrer han marxat perquè, en ser dia laborable, no podien ser més estona a la porta de la seu de Pimec per votar. “Una vegada més es veu que no hi ha pràctica de fer eleccions, és molt trist fet venir a la gent en un dia laborable i no atendre’ls“, ha lamentat Barrios, que ha assegurat que “el vot presencial sempre ha de tenir més prioritat que el vot delegat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: quin tuff a febrer 23, 2021 | 14:04
    quin tuff febrer 23, 2021 | 14:04
    ha quedat demostrat la dictadura del jose gonzalez, ha fet com el paco de principi a fi, ha imposat un successor, en unes falses eleccions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa