El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Parlem llança ‘Xategem’, la missatgeria mòbil per a pimes catalanes

Parlem Telecom ha llançat al mercat Xategem, una aplicació de missatgeria mòbil per a petites i mitjanes empreses catalanes. Tal com ha explicat la companyia telefònica en un comunicat, l’objectiu principal de la iniciativa és permetre que les pimes de Catalunya puguin “tenir una comunicació interna ràpida i eficaç” entre tots els seus treballadors. Xategem, segons ha corroborat Parlem, cumpleix amb tots els requisits del Reglament General de Protecció de Dades, les normes que portegeixen les empreses davant de conglictes legals. La companyia també ha assegurat que en aquest aspecte és més fiable que altres aplicacions que “poden fer un ús inadequat de les dades”.

Aquesta aplicació per a empreses catalanes suposa un abans i un després en l’entrada de Parlem al món empresarial. Així doncs, es converteix en una eina que pot substituir els canals de missatgeria mòbil actuals, ja que està creada per ús únic i exclusiu empresarial. A més, tal com ha declarat la companyia, és personalitzable i cada treballador té la seva contrasenya. Tot i ser una aplicació de missatgeria mòbil interna no és necessari l’ús d’un número de telèfon privat per utilitzar-la sinó que cada treballador compte amb el seu usuari únic i poden xatejar des del mateix usuari, sense necessitat d’estar connectat a un telèfon mòbil.

Xategem no és la primera iniciativa de canvi de la companyia telefònica Parlem sinó que fa una setmana també anunciaven que entrarien en el món de les inversions en innovació i startups llançant Parlem Ventures una acceleradora catalana amb capacitat de tutorització i finançament per a aquells projectes innovadors que surgeixen en l’àmbit de les telecomunicacions. Aquesta iniciativa, està presentada i coordinada de manera conjunta amb Inverready i compte amb la col·laboració la Cambra de Comerç de Barcelona, la Fundació i2CAT, la Mobile World Capital Barcelona i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa