Parlem Telecom duplica la seva facturació durant el primer semestre

L'empresa destaca que ha aconseguit superar la crisi generada per la Covid-19

Parlem Telecom ha facturat 8,1 milions d’euros durant el primer semestre, xifra que suposa quasi el doble que el mateix període de l’any passat, quan la companyia va ingressar 4,28 MEUR. Segons ha explicat Parlem en un comunicat, es tracta d’unes xifres “particularment significatives” ja que la primera part de l’any va estar marcada per l’estat d’alarma, en què es van prohibir les portabilitats mòbils i durant els tres mesos les portabilitats de fibra òptica. Per l’empresa, els resultats mostren que ha aconseguit superar la crisi generada per la pandèmia de la covid-19. De fet, Parlem manté les perspectives de creixement i espera tancar l’any amb 17,5 MEUR de facturació, un 70% més que el 2019.

La companyia subratlla que aquestes dades “consoliden l’expansió econòmica de la companyia” ja que la facturació del 2018 havia estat de 5,7 milions i recorda que durant el mes de març, el Financial Times va situar Parlem Telecom es va situar en la posició 200 del rànquing de les 1.000 empreses que més creixen d’Europa.

L’operadora de telecomunicacions catalana celebra aquest mes de juliol els sis anys de la seva fundació i considera “molt positiu” el seu creixement “en un entorn molt competitiu de caiguda general de preus i, en conseqüència, de marge de beneficis. En aquest sentit, l’Ebitda a 30 de juny va ser de més de 98.000 euros quan durant el 2019 va ser de 142.000 euros.

En el darrer any, de juny del 2019 a juny del 2020, la companyia també ha incrementat la base instal·lada de clients amb més d’un 40%.

Nou comentari