L’operadora turística TUI cancel·la tots els seus vols de Regne Unit a Espanya

El Ministeri d'Afers exteriors britànic ha desaconsellat els viatges no essencials a Espanya

El touroperador TUI ha cancel·lat tots els seus vols de Regne Unit a Espanya peninsular i les illes Canàries, segons ha informat la companyia en un comunicat. TUI ha anunciat aquesta nova mesura després que el govern britànic hagi tornat a imposar des de la mitjanit d’aquest diumenge una quarantena de catorze dies per als viatgers que tornin al país procedents d’Espanya.

“A causa del canvi en els consells de viatge per a Espanya, hem cancel·lat tots els vols que sortiran a Espanya peninsular i les Illes Canàries“, ha assenyalat el touroperador. Així mateix, TUI ha assegurat que es posarà en contacte amb tots els seus clients per a realitzar un reemborsament complet o l’opció de tornar a reservar el seu viatge amb un incentiu.

La companyia ha destacat que tots els seus clients que es troben actualment de vacances podran continuar gaudint d’elles i tornar en el seu vol de retorn a casa. La decisió de l’Executiu britànic arribava després del repunt de casos de coronavirus a Espanya, amb més de 900 contagis nous comptabilitzats en la jornada del divendres.

Després del repunt de casos, el Ministeri d’Afers exteriors britànic ha desaconsellat els viatges no essencials a Espanya, excepte en el cas de les illes Canàries i Balears. “Protegir la salut pública és la nostra prioritat absoluta i hem adoptat aquesta decisió per a limitar qualsevol potencial expansió a Regne Unit”, ha dit un portaveu del Departament de Transports britànic.

Nou comentari