El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercadona ven mascaretes infantils als seus supermercats
  • CA

Si la companyia de supermercats físics i de venda online Mercadona ja va reaccionar a la pandèmia de COVID-19 amb la introducció, el passat mes de maig, de mascaretes per a adults als lineals dels seus establiments, a partir d’aquest dilluns els infants s’uneixen a l’oferta, amb la posada a la venda de mascaretes higièniques no reutilitzables aptes per a nenes i nens d’edats compreses entre els 6 i els 9 anys. Així, i amb l’objectiu de respondre a les necessitats dels clients les més de 1.600 botigues de la cadena incorporaran aquest producte al llarg del dia d’avui.

Segons Ainhoa Herrero, especialista en productes de fitoteràpia i parafarmàcia de Mercadona, “l’actitud d’escolta constant per part de la companyia vers els ‘caps’ (clients) ha estat crucial en el procés d’incorporació de les mascaretes higièniques infantils als nostres lineals amb l’única missió de poder satisfer aquesta necessitat captada a peu de les nostres botigues”.

Les noves mascaretes higièniques infantils són fabricades per la companyia DIasia Biomedical Technology. Es componen de tres capes fetes de polipropilè teixit i propilè bufat, un material filtrant que s’utilitza a la part interior, i es venen en capses de 10 unitats a un preu de 5,40 euros. Compleixen la normativa UNE 0064-2: 2020, es poden fer servir fins a un màxim de quatre hores i es recomana no tocar-les amb les mans durant l’ús, així com substituir-les per una mascareta nova si s’humitegen o es deterioren.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa