El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercadona llança un desinfectant per a la roba que fa furor
  • CA

Un desinfectant per a la roba creat a partir de la “coinnovació”. Així és com Mercadaona explica l’èxit del nou producte, llançat aquest estiu i del qual ven 16.000 litres cada dia, segons les dades de la cadena de supermercats.

Per als responsables de la cadena, la clau és haver treballat a partir de les demandes dels seus clients –els quals anomena “caps” perquè entén que són els que realment manen– per crear i millorar el desinfectant. Per tant, es va partir d’una petició que es trobaven i després es van fer més de 40 proves en cases de clients. El resultat és el desinfectant per a teixits Bosque Verde, un producte sense llexiu però que elimina bacteris i males olors i amb una fragància que resulta agradable.

Les proves es van fer a casa de clients i també al Centrde Coinnovació de la neteja de la roba que la companyia té a Bormujos (Sevilla). Un cop testat i aprovat, el producte el fabrica el proveïdor Totaler SPB –que ja fabrica altres productes de les marques de Mercadona Hacendado, Deliplus, Bosque Verde i Compyal–, al seu centre de Xest, a la comarca valenciana de la Foia de Bunyol. Després, es ven a tota la cadena de supermercats, de manera que es troba a tots els establiments Mercadona de Catalunya. És a la venda des del mes d’agost. L’envàs és de dos litres i el proucte es troba a les prestatgeroes del costat dels detergents i suavitzants per a la roba.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa