Mercadona admet compres impulsives a Madrid però garanteix l’abastiment de productes

El president de Mercadona, Juan Roig, ha admès “compres impulsives” a Madrid arran de la “por” generada per la crisi del covid-19, que ja ha infectat 1.500 persones a l’Estat, gairebé la meitat a la Comunitat de Madrid. També s’ha detectat aquest comportament “impulsiu” a Vitòria, tot i que en menor mesura. Durant la roda de premsa de presentació de resultats de la cadena, que aquest 2019 ha guanyat 623 milions d’euros, un 5% més, Roig ha dit que a banda d’aquests dos punts hi ha “total normalitat” als seus 1.635 supermercats, on sí que s’han notat més vendes de sabons i alcohols desinfectants. El cap visible del grup ha fet una crida a “racionalitzar la por” i ha promès que l’abastiment de productes de Mercadona està “garantit”.

Roig ha indicat que en el passat ja s’han viscut “situacions similars a aquesta crisi” i “sempre” hi ha hagut productes suficients per a abastir els clients dels seus supermercats. “Actualment també els tenim, Mercadona és molt eficient, i el sector de la distribució i de l’agroalimentació també ho és, per tant està garantit l’abastiment dels productes”, ha reiterat.

El president de Mercadona ha insistit a remarcar que no es detecten incidències en la resta de productes, processos i instal·lacions de Mercadona a banda de Madrid i Vitòria i ha pronosticat que “més aviat que tard tornarem a la normalitat”. En aquest sentit, ha enviat un missatge de prudència per “racionalitzar la por” i de confiança en la sanitat pública. “El pitjor que ens pot passar és la por”, ha dit.

Nou comentari