Mercadona fa més de 100 sessions amb clients per reforçar l’assortiment de pastissos

Pastisfred a Montblanc (Tarragona) i Pastry Factory a Sant Quirze del Vallès (Barcelona) són 2 dels 5 proveïdors especialistes que els elaboren

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça l’assortiment de pastissos. La companyia, que a finals del 2018 va començar a treballar en el desenvolupament d’un nou assortiment, ha fet fins ara més de 100 sessions de coinnovació amb “El Cap” (client) i, des d’avui, implanta aquestes millores i novetats a tota la cadena.

Entre els canvis principals en qualitat, destaca el del Tiramisú, que passa de ser un pastís amb aquest gust a unes postres idèntiques a les que es consumeixen a Itàlia, i el del pastís Sant Marc, en què es torra la crema i es millora el pa de pessic per a fer-lo més sucós, igual que en el pastís Selva Negra, en què a més s’incrementa el percentatge de cacau a la trufa per augmentar el gust de xocolata.

Pastissos disponibles als supermercats de Mercadona

Pastissos disponibles als supermercats de Mercadona

Pel que fa a les novetats, hi ha el pastís Tres Xocolates Sense Gluten, elaborat amb la mateixa recepta casolana que el client es prepara a casa, el Carrot Cake i el Red Velvet. Així mateix, a petició dels clients, s’amplia la mida del pastís Tarta de la Abuela per a augmentar-ne el nombre de racions.

A més, també creix el nombre de proveïdors Totaler implicats en l’elaboració d’aquests productes, que passen de 2 a 5 fabricants, com ara Pastisfred i Pastry Factory a Catalunya, Granderroble al Principat d’Astúries i La Rioja, Horno DeCadaDía a Aragó, i Forno d’Asolo a Itàlia.

Nou comentari