‘L’himne de l’alegria’ torna al Banc Sabadell

L'entitat recupera l'himne de la mà de la Simfònica del Vallès i ho fa amb un nou 'flashmob' que fa una crida a l'esperança

“Tornarem a tocar per tu”. El Banc Sabadell torna a recuperar l’Himne de l’alegria de la mà de la Simfònica del Vallès i ho fa amb un nou flashmob que fa una crida a l’esperança ara que arriba la nova normalitat. “Tornarem amb els nostres, tornarem a cantar junts, tornarem a sorprendre’ns”.

L’entitat ja va reivindicar el seu compromís amb la lluita col·lectiva contra la covid-19 a finals de març, quan van recuperar el seu Himne de l’alegria datat del maig del 2012 per retre homenatge tant a treballadors com a clients i personal sanitari d’arreu del país. Ara, en un vídeo en què barregen imatges de la vella normalitat amb d’altres del confinament, el Sabadell vol tornar amb més força que mai i donar un missatge d’ànim “als nostres”, “ser on siguis”, també davant la crisi del coronavirus.

Perquè “tornarem a riure, tornarem als nostres carrers i tornarem a sentir l’alegria”. I això s’ha de notar i s’ha de viure.

Nou comentari