L'Audiència Nacional cita com investigat Narcís Serra pel fiasco de Catalunya Caixa

El Magistrat Ismael Moreno convoca l'exministre de Defensa i exvicepresident del govern espanyol el proper 20 de febrer
Narcís Serra
Narcís Serra | Congreso

 

El titular del Jutjat Central d'Instrucció número dos de l'Audiència Nacional,  Ismael Moreno ha citat com investigat l'exvicepresident del govern espanyol, exalcalde de Barcelona i exministre de Defensa, Narcís Serra pel fiasco de Catalunya Caixa. La declaració serà el proper 20 de febrer.

 

Així mateix, també ha cursat citació per l'exdirector general de l'entitat Adolf Todó i 12 investigats més. El Jutge veu indicis racionals de presumptes irregularitats en la gestió de l'entitat financera que finalment fou engolida pel BBVA.
Comentaris
Ramon
Heinz Chez
juseph
Ja era hora. Aquest personatge ha estat un fresc que no mereix cap pietat.
Jo mateix
No patiu. En sortirà indemne per "los servicios prestados a la Ñación". Si fos un sobiranista ja hauria begut oli fa anys.
Les coses com són
No ho comprenc, del cas del Palau de la Música sempre en diueu "saqueig", tot i que durant el mandat de Millet, el Palau va funcionar i fins i tot es van fer obres milionaries, a banda dels diners que es quedava i repartia. En canvi la Caixa de Catalunya ja no existeix, aquí si que hi va haver un saqueig, entrar en un lloc i robar allò que hi ha de valor.
És així
Sallés, fiasco no: Saqueig i desaparició d'una caixa d'estalvis creada el 1926.
XX
Nova ser un fiasco; va ser un espoli.
Eduard
Va ser vicepresident del Gobierno amb González.A banda de la absolució, garantida, potser rebrà alguna recompensa o reconeixement públic per part dels jutges i del Gobierno
Ramon
T'ho explico, "les coses com són". És molt senzill. Del Palau en diuen "saqueig" perquè el dit "cas Palau" existeix únicament i exclusivament per disparar contra Convergència. És l'única raó per la que existeix aquest dit cas. Si no sigués per aquesta raó, el dit cas ni existiria.
No anem be
Era joveneta (tinc 56) i ja es parlava d'aquest home per corrupte.. No entenc res !!!!!!
@Ramon
Gràcies, però ja ho sabia, era una forma irònica de fer-ho patent. És clar que el mot "saqueig" per al Palau no cola. Però si la gent ho llegeix en cada notíca, aleshores costa més d'escatir la veritat. En Millet "robava" en tot cas diners als "empresaris", però el Palau funcionava, que hagués pogut funcionar millor és clar, com tot, però el Palau de la Música, som al 2018, encara hi és i funciona, a més rehabilitat i ampliat. La Caixa de Barcelona, ja no hi és.
Interessos per a anar contra algú, quan interessa a algú altre
Mirem-ho des d'una altra "perspectiva": Si el cas Millet o Palau, no s'hagués "descobert", de fet en Millet fou president des del 1990 al 2009! Ara no passaria res, el Palau de la Música funciona i ningú se n'hagués adonat, en canvi la Caixa de Catalunya va haver de plegar, això no es pot amagar ni esmenar, a més ha comportat despesa pública. És molt més greu i fins i tot el cas Serra provoca "alarma social", car molts d'estalviadors i clients s'hi veieren implicats i doncs perjudicats.
Guaita
Eeeep ! aviseu a la Granados que sembla que no està al corremt de tot això
Ramon
L'endemà de la imatge del Millet i el paraigua, ja hi havia a La Vanguardia un article de Xavier Bru de Sala, gran fan dels dos Tripartits -del segon, també-, demanant que si aquest home havia comès alguna irregularitat se'l jutgés per això i només per això perquè, al seu parer, la tasca cultural feta al capdavant del Palau havia sigut boníssima, exemplar. I que sisplau que una cosa no arrossegués l'altra. Curiós saqueig, sí. Molt bona observació, que de Catalunya Caixa no en diguin saqueig.
Ramon
Millet mirava d'estar bé amb tothom, era de FAES i l'Anna Balletbó acabava de de demanar que l'alcalde sociata li concedís la Medalla de Barcelona, però des del primer moment la idea va ser que el cas servís contra Convergència. D'inici, ja no he dit, era un intent desesperat per salvar el Tripartit. Però Espanya va preferir guardar-s'ho per ulteriors necessitats de guerra bruta contra Catalunya.
Ramon
Però amb el cas Pretòria tres quarts del mateix. Corrupció sociata, corrupció progressista i social al 100% però pel nostre espai mediàtic la imatge sempre és la de dos persones que ja portaven anys i panys fora de la política i que van fer allò de de qui pot fer quatre trucades que potser sí, que a Finlàndia deu estar mal vist però que aquí és pràctica universal i només pot derivar en problemes amb la justícia quan ho fa algú que se'l pot relacionar amb Convergència.
Ramon
Pels nostres mitjans, Pretòria és Alavedra i Prenafeta. No el Luigi, el fill del Caramelitos o la sociata que van esborrar de la llista perquè era too big to fall. I la Parlón, escolta, tan panxa i denunciant corrupcions d'altri. M'imagino que si amb el saqueig de Catalunya Caixa no han fet el mateix deu ser perquè cas no tenen forma de relacionar-hi ningú de Convergència ni que sigués d'esquitllentes. Altrament collons si ho haurien fet. I llavors, sí, els nostres mitjans en dirien saqueig.
Ramon
Ah, per cert, Polònia o sigui ERC del bracet de la guerra bruta d'Espanya des del primer moment també en aquest cas.

envia el comentari