Jeff Bezos deixarà de ser aquest any conseller delegat d’Amazon

El cap del servei de computació de la companyia, Andy Jassy, ocuparà el càrrec

El fundador d’Amazon, Jeff Bezos, deixarà de ser aquest any el conseller delegat, segons ha anunciat aquest dimarts a la plantilla en un correu electrònic que s’ha difós a través del web de la companyia. Bezos situa el canvi en el tercer quadrimestre de l’any i anuncia que l’actual cap del servei de computació de la multinacional del comerç electrònic, Andy Jassy, el substituirà en el càrrec. “Ha estat a la companyia gairebé des que jo hi soc. Serà un líder excepcional i té la meva plena confiança”, ha escrit Bezos. Després de 27 anys el fundador d’Amazon cedeix les regnes d’una companyia que dona feina a 1,3 milions de persones i és “àmpliament coneguda com una de les empreses més exitoses del món“.

Bezos atribueix el secret de l’èxit a la “invenció” i recorda als seus treballadors que junts han fet “coses boges” que després “han esdevingut normals”, com ara les anàlisis de productes dels mateixos usuaris o l’entrega “malaltissament ràpida” del servei Prime. “Trobo que la meva feina té sentit i és divertida. Treballo amb els col·legues més llestos, talentosos i enginyosos. Quan els temps han estat bons, heu estat humils. Quan han estat durs, heu estat forts i heu donat suport, i ens hem fet riure els uns als altres. És una joia treballar en aquest equip”, s’acomiada Bezos de la seva plantilla.

Ser el conseller delegat d’Amazon és una profunda responsabilitat, i esgota. Quan tens una responsabilitat com aquesta, és difícil parar atenció a res més”, ha confessat. A partir d’ara seguirà vinculat a la companyia com a president executiu però també tindrà “temps i energia” per concentrar-se en altres projectes, entre ells ‘The Washington Post‘, el diari de la seva propietat. “No he tingut mai tanta energia, i això no va de retirar-se”, ha assegurat.

Comentaris

    Ningú respecta qui no es fa respectar 03/02/2021 12:13 am
    Si Amazon continua sense web en la llengua del país, jo continuaré fent boicot a Amazon, tant se me'n fot que canviïn el conseller delegat.

Nou comentari