Grupo Gallo concentra a Catalunya la seva estratègia d’innovació

Al cap d’un any d’adquisició de la companyia, Grupo Gallo aposta per Ta-Tung amb un ambiciós pla d’inversió a la planta del Baix Llobregat

La planta de Ta-Tung de Grupo Gallo a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) es converteix en el focus del pla d’innovació que la companyia té previst desenvolupar durant els pròxims 2 anys. El pla d’inversió per a aquest període de preveu prop de 3 milions d’euros amb la finalitat d’aconseguir els objectius de creixement i de millora de processos amb els quals s’espera consolidar el lideratge que la marca ostenta en la categoria de plats preparats asiàtics (exceptuant la categoria de sushi)

La consolidació del creixement de la nova marca determinarà la segona fase del pla, que es desenvoluparà durant 2022, i que permetrà completar l’estructura productiva de la planta d’acord amb els objectius i el rol que Grupo Gallo li atribueix en la seva estratègia industrial.

El creixement previst per a la segona planta de fresc de Grupo Gallo a Catalunya, on la companyia concentrarà tota la producció de la categoria, preveu també la generació de nova ocupació. En el moment de l’adquisició, Ta-Tung comptava amb una plantilla formada per 141 persones a les quals s’hi van sumar 12 més, procedents de la divisió de sec de Granollers afectades pel Pla Industrial, i a les quals se n’han afegit altres 9, durant el mes de juny passat. L’ambiciós pla de creixement sustentat per les noves inversions permetran la incorporació progressiva de nou personal.

La compra de Ta-Tung, al juliol de 2020, va ser la primera adquisició realitzada per Grupo Gallo des que, a l’octubre de 2020, la companyia fos adquirida per Proa Capital, com a primer pas en l’estratègia de creixement de la companyia. La facturació de Ta-Tung ronda els 15M€, un negoci que Gallo vol impulsar per a accelerar el ritme de creixement de la companyia en els pròxims anys amb les noves inversions.

Ta-Tung, historia d’èxit de l’especialista en plat preparat refrigerat asiàtic

Ta-Tung cerca oferir autèntiques receptes orientals, preservant els sabors de la gastronomia asiàtica fusionada amb els gustos occidentals, i elaborar referències de les cinc regions culinàries més importants d’Àsia (la Xina, Tailàndia, Cambodja, l’Índia i el Japó). Actualment, Ta-Tung és el líder absolut en el segment de menjar precuinat d’origen asiàtic a Espanya i ha iniciat la seva internacionalització, estant ja present a Portugal, França i Itàlia. Els seus productes es poden trobar a les grans cadenes de distribució d’Espanya.

Gallo, líder de pasta a Espanya

Grupo Gallo és líder en fabricació i comercialització de pasta alimentària a Espanya, amb una quota en valor pròxima al 35% en pasta seca. Com a motor del sector, Gallo aposta per la innovació i la qualitat dels seus productes, una fórmula que l’ha consolidat com l’empresa referent del mercat de pastes alimentàries al nostre país, 75 anys després d’introduir a Espanya la producció de pasta de sèmola de blat dur. Propietat del fons Proa Capital des de 2019, Gallo compta amb fàbriques a Granollers, a El Carpio, a Sant Vicenç dels Horts i a Esparreguera. (www.pastasgallo.es)

Comentaris

    Sa 15/07/2021 9:58 pm
    Aquesta empresa és la que va marxar de Catalunya quan li van demanar?
    Ningú respecta qui no es fa respectar 15/07/2021 10:34 pm
    Els productes d'aquests senyors del "Grupo Gallo" estan etiquetats en una llengua tota estranya, no entenc el què diuen i per això no els compro mai
      Jordi 16/07/2021 1:15 pm
      Exacte, ens hem de fer respectar. Bonpreu i Esclat etiqueten els seus productes en català i si estan fets a Catalunya hi posa FET A CATALUNYA. De pasta Gallo ja fa molt temps que no en compro.

Respon a Jordi Cancel·la les respostes