Gas Natural invertirà 165 milions d'euros en plantes fotovoltaiques

Els projectes estan associats a les condicions de la subhasta realitzada al juliol passat i es desplegaran a Castella-La Manxa i Extremadura
Oficines de Gas Natural fenosa
Oficines de Gas Natural fenosa | EUROPA PRESS

La divisió 'Renovables' de Gas Natural Fenosa ha formalitzat la nominació de nou plantes fotovoltaiques amb una potencia agregada de més de 340 MW en instal·lacions que estaran ubicades a Castella-La Manxa i Extremadura. Els projectes, amb una inversió de 165 milions d'euros, estan associats als compromís adquirit en la subhasta realitzada pel ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital el juliol passat i on Gas Natural Fenosa es va adjudicar projectes amb una potència de 250 MW. El plec de la subhasta s'indicava que l'adjudicatari podia superar aquesta potència fins a un màxim del 50% més i això explica que la nominació de projectes de la gasista arribi fins els 340 MW. La construcció de les plantes s'ha de fer entre el 2018 i el 2019, segons les condicions de la subhasta.


 

La divisió 'Renovables' de Gas natural Fenosa ha anunciat recentment l'inici de la construcció del projecte 'La Nava', de 49 MW, ubicat a la demarcació territorial de Ciutat Real i en els pròxims mesos anirà confirmant l'execució de les altres plantes que ajudaran a complir amb el compromís d'instal·lar una capacitat de potencia de 250 MW. 

La resta de projectes nominats estan a Canredondo, Carpio de Tajo, Picón (amb tres plantes) i Zorita a Castella-La Manxa, amb una potència de 271,7 MW, i els projectes de Las Jaras i Castillo de Miraflores a Badajoz. 

 

Els nous projectes nominats tindran un recurs solar que estarà per sobre de les 1.900 hores de producció anual. 


 

Gas Natural Fenosa Renovables, empresa integrada dins de Gas Natural Fenosa, va tancar l'exercici del 2017 amb una potència total instal·lada operatius de 1.147 MW, dels que 979 MW són d'energia Eòlica, 110 MW de minihidràulica i 58 MW de cogeneració i fotovoltaica. 
Comentaris
Mar 350
No entenc quin interès te per els catalans que una empresa amb seu a Madrid inverteixi a Ciudad Real i a Extremadura.

envia el comentari