Francisco Reynés substitueix Isidre Fainé com a president de Gas Natural

L'actual president de la gasista ocuparà una presidència d'honor emèrita i Rafael Villaseca abandona el càrrec de conseller delegat per ser president de la fundació Gas Natural Fenosa
Isidre Fainé, a l'esquerra, Francisco Reynés, al centre, i Rafael Villaseca
Isidre Fainé, a l'esquerra, Francisco Reynés, al centre, i Rafael Villaseca | ACN

El conseller delegat d'Abertis, Francisco Reynés, substitueix Isidre Fainé a la presidència de Gas Natural Fenosa, tal com ha informat aquest dimarts la gasista en un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), després de la reunió dels consells d'administració de totes dues companyies. Reynés deixa el seu càrrec directiu al gestor d'infraestructures per ocupar la presidència executiva de Gas Natural, ja que les dues posicions no són compatibles.

 

Per cobrir la vacant de Reynés, el consell d'administració d'Abertis ha nomenat Francisco José Alfaro com a conseller executiu, amb el càrrec de director general. Alfaro ha estat director general financer de la companyia d'infraestructures des del 2005. D'altra banda, Fainé passarà a ocupar una presidència d'honor emèrita a Gas Natural. I el conseller delegat de Gas Natural, Rafael Villaseca, deixa aquest càrrec per passar a ser president de la Fundació Gas Natural Fenosa.

Comentaris
Roma no paga als traidors.
Simbolics
Quants càrrecs de presidents tenen aquestes empreses? A més de pagar els seus errors (tema castors p.e.) hem de pagar a tots aquests per a no fer res i no assumir responsabilitats. Potser ens posem mans a l'obra.

envia el comentari