França recomana no estiuejar a l’Estat espanyol

També situa Portugal com a país que cal "evitar"

El secretari d’Estat d’Assumptes Europeus, Clément Beaune, ha recomanat aquest dijous als ciutadans francesos que no viatgin a l’Estat espanyol o a Portugal per passar les seves vacances. En declaracions a la televisió France 2, ha dit que són dos països que s’han “d’evitar”. El seu argument és que la situació epidemiològica d’aquests dos estats és “particularment preocupant” i ha pronosticat que en els propers dies “hi podria haver un augment de mesures restrictives” per lluitar contra el coronavirus.

Beaune ha dit que estan preocupats “en particular” per la situació a Catalunya, “on els francesos es reuneixen fer anar de festa i per fer vacances” . A més, ha avisat que en els propers dies “reforçaran mesures” per evitar desplaçaments a països de risc. La decisió del govern francés arriba després de dies d’expansió de casos a Catalunya. Entre el 27 de juny al 3 de juliol hi va haver 28.475 casos confirmats per PCR o tests d’antígens, una dada molt superior a la setmana anterior, quan se’n van declarar 6.056. 

Comentaris

  Pol 08/07/2021 10:46 am
  Ara els impresentables gurus "dirigents" de la "restauració", de l'oci i del turisme massificat, que denunciïn l'estat francès a la justícia lawfare espanyola. D'on no n'hi ha no els hi raja. Ahir vaig escoltar un d'aquest gurus, deia que el govern català havia de fer publicitat per atraure "turistes" dient que el nostre país "és segur" i que "no hi passa res", en qüestió de la covid-19... No es pot ésser més miserable.
  Os acordáis de Madrid nos mata ??? 08/07/2021 11:50 am
  Os acordáis de un líder, con unos escritos un pelin xenófobos, que decía que Cierren Madrid, que Madrid son de otro tipo de “gente” y nos iban a Matar a los Catalanes … Do you know what I mean ??
  JordiT 08/07/2021 12:59 pm
  Maleïts francesos que consideren que Catalunya forma part de l'Estat espanyol

Nou comentari