Foment demana al nou Govern "garantir la cohesió social" dins de la legalitat

Joaquim Gay de Montellà ha valorat com a "anomalia" que en l'última dècada Catalunya hagi tingut quatre eleccions al Parlament
El president de foment, Joaquim Gay de Montellá
El president de foment, Joaquim Gay de Montellá | Europa Press

Foment del Treball ha demanat al nou Govern "garantir la cohesió social" dins del marc de la legalitat, després de la investidura aquest dilluns del 131è president de la Generalitat, Quim Torra.

 

"Foment vol recordar, novament, que la Generalitat de Catalunya és essencial per a una estabilitat social i econòmica del país i un factor clau pel creixement, per la qual cosa demana una acció de Govern compromesa amb l'Estatut de Catalunya i la Constitució Espanyola", ha defensat la patronal catalana en un comunicat.

 

Ha ressaltat la necessitat d'un executiu "estable, previsible i amb polítiques a mitjà i llarg termini", i que aquest treballi per reafirmar la recuperació econòmica, així com per aconseguir una fiscalitat competitiva, millorar la inversió en infraestructures, avançar en la simplificació administrativa i aconseguir una economia més competitiva.


"Foment apel·la a la responsabilitat de tots els grups parlamentaris i de tots els diputats per establir un diàleg constructiu en benefici del conjunt de la ciutadania de Catalunya i del seu teixit productiu", ha recalcat.

 

L'organització presidida per Joaquim Gay de Montellà ha valorat com a "anomalia" que en l'última dècada Catalunya hagi tingut quatre eleccions al Parlament, i espera que en aquesta legislatura es consolidi una etapa d'estabilitat governamental i de lleialtat institucional.
Comentaris
Quan pensa plegar Sr. Gay de Montellà
de merdosos cop vostè ja en tenim els collons plens
Jim
Jo podria demanar el mateix a la patronal.........
Exigència
La organització mafiosa Foment del Treball exigeix al Govern que compleixi el marc legal.
Victor
Sempre exigint a lapart dèbil i baixant-se els pantalons amb els forts de Madrid. Què li exigeixes a Rajoy i als destroyers de Ciudadanos que ajudeu a finançar i que volen muntar un Ulster a Catalunya ? On és la "lluvia de millones" que l'any passat et van enredar per anar a fer de claca ?
flama
Gay de Montella, ens importa un bledo el que tu demanis. Parla amb els teus a veure si et fonen algo
Ramon
No hi pot haver cohesió social si no hi ha consens nacional. I consens nacional, no n'hi ha gota. El que cal per tant és comptar-nos en condicions supervisades per observadors internacionals i que decideixi la majoria. Independència SÍ o NO. Així de senzill. Així de democràtic. Si surt el SÍ, ja decidirem com organitzem l'estat lliure. I si surt el NO, ja decidirem quin encaix volem. Tot votant-ho. Tot democràticament.
fideli
quina legalitat, idiotes? la de l'odi i la venjança?... la de l'espoli i usurpació?... la de la llei de fugues (pam)? aneu a la merda... i us tireu d'un pont!
JordiP
Cohesió social dins la legalitat? El vostre profeta Francisco Franco va assegurar que sotmetria "los rebeldes" encara que "hagués d'afusellar mitja Espanya". És aquesta la "legalitat" que proposa (potser) el Gay de Montellà per a "mantenir la cohesió social? És clar: muerto el perro se acabó la rabia. Oi, Joaquim?
xup
I jo demano que voste sigui intel.ligent, cosa molt pero que molt dificil
Xurriaca Pallaresa
Dir-nos: Que demana cohesió social i legalitat, un individu creador directament o indirectament de Ciutad-anus, col·laborador necessari per devoció u omissió del 155, de les pallisses Policials i dels empresonaments i exilis injustos i inhumans. Demanar-nos cohesió és una infàmia, un insult a la intel·ligència i una escopinada a la decència.

envia el comentari