Foment del Treball demana estabilitat política i seguretat jurídica a Catalunya per fomentar el retorn de les empreses

La patronal diu que la legislatura que acaba de començar és "la més transcendental" des de la recuperació de l'autonomia

La patronal Foment del Treball ha reclamat estabilitat política i seguretat jurídica en la legislatura que acaba de començar a Catalunya per afavorir el retorn de les empreses. “No pensem que hi hagi una data determinada, és un procés que quan abans comencem millor“, ha comentat el vicepresident coordinador de l’Institut d’Estudis Estratègics de la patronal, Jordi Alberich.

Segons ha advertit, a llarg termini l’empresa que no torni pot perdre lligams a Catalunya i els centres de decisió i de treball s’aniran desplaçant cap a altres comunitats. Alberich considera que el context actual és “d’excepcional complexitat” i que la legislatura que acaba d’arrencar a Catalunya “és la més transcendental des de la recuperació de l’autonomia”.

Alberich ho ha dit en la presentació del primer informe de Conjuntura 2021 ‘Entendre el moment. Aprofitar la recuperació. Evitar l’eufòria. Prioritats davant la nova legislatura a Catalunya’ elaborat per l’Institut d’Estudis Estratègics de Foment del Treball.

Comentaris

  miquel puigpelat 20/07/2021 12:59 pm
  IN-INDE-INDEPENDÈNCIA!!!!!!!!!!
  Vergonya 20/07/2021 2:10 pm
  Seguretat jurídica? Depen del estado podrit i la fiscafina. 3000 represaliats per la vostra injustícia. Estabilitat política? Depen del grau de traició que exerceix actualment el Govern de Vichy Catalan.
  Si las empresas se van, indepes, no suelen volver 20/07/2021 3:13 pm
  Pero aquellas cuajadas de rocío; Cuyas gotas mirábamos temblar; Y caer como lágrimas del día. Esas no volverán.

Nou comentari