El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Foment considera una “bona notícia” l’acord entre ERC i Junts
  • CA

Foment del Treball ha considerat una “bona notícia” l’acord entre ERC i Junts per desencallar la investidura de Pere Aragonès, formar un govern de coalició i evitar la repetició d’eleccions. El president de la patronal, Josep Sánchez Llibre, ha demanat als partits un “gran pacte de país” per sortir de la crisi econòmica a través de l’aprovació de polítiques públiques centrades en la recuperació econòmica i la “bona administració” dels fons europeus. El president de la confederació ha assegurat que les conseqüències de la crisi econòmica seran “molt importants” i ha reclamat un Govern “fort”, “business friendly” i en permanent contacte amb les patronals i els sindicats per evitar la “ruptura de la cohesió social”.

El president de la patronal també s’ha referit a la relació de Foment del Treball amb l’Ajuntament de Barcelona. Sánchez Llibre ha assegurat que les relacions amb el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, són “excel·lents”, però ha titllat “d’inexistents i impossibles de fer” els contactes amb l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau.

Sánchez Llibre ha manifestat “amb tristesa” la “falta de diàleg” entre l’alcaldessa i la societat civil i ha assegurat que la relació és “molt autoritària”, amb l’adopció de mesures sense consultar els diferents sectors implicats. “És conseqüència del sectarisme profund i real cap a determinats sectors productius”, ha etzibat el president de Foment del Treball.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a maig 17, 2021 | 13:18
    JordiP maig 17, 2021 | 13:18
    El Santi Rodríguez, del PP, considera que "és una mala notícia pera tots els catalans". I el peix bullit Illa parla de "reeditar el govern fracassat durant cinc anys". La menistra aconsella els independentistes a recordar la revolcada que han van rebre (i encara estan rebent) per fer accions unilaterals. Queda clara la posició de cadascú, oi?
  2. Icona del comentari de: JordiP a maig 17, 2021 | 13:21
    JordiP maig 17, 2021 | 13:21
    La Colau i la Samz van a la seva bola. Es veu que Jesucirst en persona, Ell sia Lloat, les ha encomanat la Santa Creuada per la Supressió del automòbil, que és una eina infernal per a la condemnació dels barcelonins. Inchallah.
  3. Icona del comentari de: JordiP a maig 17, 2021 | 13:57
    JordiP maig 17, 2021 | 13:57
    Ara veig que l'Illa insisteix en que aquest és un "govern per només la meitat dels catalana" i l' Albiach afirma que "és un Govern fracassat". Natural. Quan no les pot haver, la guineu diu que "són verdes". El Tardà també es posa agressiu i el Trias li dona una lliçó de política a`paciguadora i cara al futur. Llàstima no tingui deu o dotze anys menys.
    • Icona del comentari de: JordiP a maig 17, 2021 | 14:00
      JordiP maig 17, 2021 | 14:00
      Quina tonteria, això de "la meitat dels catalans", oi? És que cada llei, cada decret, cada disposició emesa per el govern aclara a quia catalans s'aplicarà i a quins no? ës que, per ventura, les 34 lleis del Parlament de Catalunya paralitzades, destroçades, anul·lades o mutilades no incloien la totalitat dels catalans? Bobada suprema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa