El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Europastry confia en T-Systems per a la seva transformació tecnològica
  • CA

Europastry, companyia especialitzada en masses congelades forneres, ha confiat en T-Systems per a la seva transformació tecnològica, amb un projecte que li permetrà incrementar la productivitat i eficiència dins de la cadena de producció per oferir un servei més ràpid i fiable. El projecte permetrà a Europastry modernitzar els seus processos interns i unificar sistemes a través de la solució Spec PDM resultat de l’associació entre Specpage i la filial de el grup alemany Deutsche Telekom.

El programari Spec PDM, entre altres funcions, integra totes les dades de clients i proveïdors, permetent, des d’una única eina intuïtiva, facilitar el disseny o recerca de productes, automatització de fluxos de treball, intercanvi d’informació i capacitats d’informe. A més, també deixa afegir personalitzacions com, per exemple, el canvi d’idioma de la plataforma segons es necessiti.

En aquest sentit, en unir totes les opcions en una única plataforma, es redueixen els costos de manteniment i gestió de sistema, optimitzant i millorant la connectivitat i automatització de tota la cadena de producció, així com també poder ser testimoni en temps real de tot el procés d’elaboració d’un producte.

La posada en marxa d’aquest programari de gestió, especialment en companyies de la indústria de Food & Beverage, ofereix una perspectiva clara i transparent de totes les fases per les quals passa un producte, alhora que ajuda a controlar estrictament totes les normatives de seguretat alimentària i etiquetatge vigents, claus per al desenvolupament de negoci d’aquest tipus d’empreses. Així mateix, el procés d’implantació del programari Spec pdM a Europastry es farà en diverses fases, la primera de les quals serà una de les més importants, ja que s’espera que la solució es pugui implementar en dos dels mercats més rellevants per a la companyia: el d’Iberia i el Europa central.

T-Systems aportarà el seu ampli coneixement en solucions tecnològiques per convertir-se en el punt d’unió entre la tecnologia i el model de negoci d’Europastry, contribuint amb solucions PLM, SaaS i automatització, consolidant així el posicionament de la companyia com a referent dins de l’àmbit de la transformació tecnològica.

“Aquest acord amb Europastry ens permet seguir afermant l’objectiu de convertir-nos en el partner de confiança per a aquelles empreses que vulguin modernitzar els seus sistemes amb solucions tecnològiques robustes i individualitzades que s’adaptin al seu negoci”, assenyala Antonio Pérez Valls, Account Manager de T- Systems Iberia. “Per a això, comptem amb els millors experts i un gran know-how en el desenvolupament de projectes tecnològics per a diverses indústries, de manera que proporcionem resultats des de l’inici”, afegeix. “Un dels drivers més importants per a Europastry és la innovació. Estem convençuts que el nostre acord amb T-Systems ens permetrà avançar de forma més eficient en la nostra cadena productiva a través de l’última tecnologia i garantint els estàndards més exigents en matèria de qualitat i seguretat Alimentària “, remarca Cristina Rodríguez, directora de qualitat d’Europastry .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa