Ester Capella insisteix que l’ampliació del Prat no ha de poder tirar endavant si no protegeix l’entorn

La delegada de la Generalitat a Madrid diu que "el més calent és a l'aigüera"

La delegada de la Generalitat a Madrid, Ester Capella, ha tornat a mostrar dubtes sobre l’ampliació de l’aeroport del Prat. “Ha de ser un projecte compatible amb la preservació de l’entorn, i si no és compatible amb les exigències de la Unió Europea i amb la preservació del territori, doncs no serà possible“, ha dit en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio aquest divendres. L’exconsellera de Justícia també ha dit que “s’ha de definir un projecte que no ha de ser el que vol Aena, sinó el que vulgui el país”.

Capella ha dit que el Consell Nacional d’ERC “parla de tot“, però de moment ha aparcat la possibilitat que aquesta trobada dels republicans pugui acabar rebutjant aquest projecte d’ampliació del Prat. “El projecte encara s’ha de definit, i per tant el debatrem quan el tinguem damunt la taula“, ha afegit, a més de dir que “el més calent és a l’aigüera”. “Si en parléssim ara, estaríem debatent sobre una qüestió que no està definida”. No obstant, en totes les seves respostes, Capella ha insistit en “la preservació dels espais naturals i del Delta de Llobregat”.

Comentaris

  Venuts 06/08/2021 11:00 am
  Foteu pena, traïdors.
  FRAN BCN 06/08/2021 1:18 pm
  Els fanàtics tenen mentalitat petita
  Govern de Vichy Catalan 06/08/2021 3:16 pm
  Vosaltres cobreu per fer de titelles del Estafo podrit. En sou còmplices.
  Pere 06/08/2021 10:15 pm
  Sou el govern titella de Madrit, funcionaris de partit incapaços de guanyar-vos un sou treballant honestament. Sou la purria de la política començant pel pocapena d'Aragonès i seguint per la mentidera d'aquesta portaveu. El de Junts i la CUP l'heu ben cagat donant suport a aquesta merda de partit botifler. Caureu tots pel pedregar si no rectifiqueu.
  Sr. Floïd 07/08/2021 1:34 pm
  Molt ben dit, Sra. Capella. No faci cas de la colla de cagamandurries que pululen perr aquests foros.

Nou comentari