ERC insta Colau a què “s’arremangui” en el conflicte del taxi

Bosch demana a l'alcaldessa que "no faci el que va fer amb la vaga del metro" i actuï davant el "bloqueig" al centre de Barcelona

 

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, insta Ada Colau que “s’arremangui” i lideri el fet de trobar una solució definitiva a la vaga del taxi, que viu aquest dilluns una jornada decisiva amb la reunió de representants del sector amb el ministeri de Foment. “Tenim un problema immediat que s’ha de resoldre de manera immediata”, ha assenyalat Bosch, qui ha retret a Colau que sembla que “tiri les culpes dels altres”. Per això, demana que canviï d’actitud respecte a la que considera que va adoptar l’alcaldessa i presidenta de l’AMB de la vaga del metro de fa dos anys, que va afectar de ple la celebració del Mobile World Congress, al febrer, i els usuaris del metro durant tots els dilluns de mes fins ben entrat el mes de juny, i ha posat com a exemple el lideratge de la llavors consellera de Treball, Dolors Bassa. “Que s’hi posi i que formi part de la solució”, ha etzibat Bosch a Colau.

 

“Evitem buscar qui és més culpable de la situació i fem que no ho paguin els veïns de Barcelona”, ha assenyalat Bosch, demanant que es convoqui una taula de negociació amb totes les parts implicades. “S’ha de negociar amb taxistes, Foment i amb tothom i els representants de la gent dels ciutadans. Estem disposat a ajudar en el que calgui”, ha afegit el líder d’ERC al consistori barceloní.

 

Ha recordat que el centre de Barcelona està bloquejat, amb la presència de centenars de taxis ocupant la Gran Via i amb el servei totalment paralitzat. “És necessari acabar amb els bloquejos i buscar la manera d’aconseguir que la mobilitat de la ciutat en surti beneficiada”, ha assenyalat. En aquest sentit, demana la regulació del VTC, donant la “benvinguda” si aquesta competència recaigués a la Generalitat “perquè volem esdevenir República”, i també que finalitzin els incidents perquè “les accions violentes que hem vist aquests dies no són de rebut i perjudiquen la ciutat”, ha indicat.

Nou comentari