El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un embolic de noms esvera Càrnies en Lluita arran de la crisi pel coronavirus
  • CA

Nou incendi a les empreses del sector carni. Càrnies en lluita han denunciat avui que a l’empresa Escoxador Frigorífic d’Osona “aprofitava” l’emergència sanitària per precaritzar encara més el seu personal de neteja i passar-lo a una Empresa de Treball Temporal. Una actuació que la plataforma definia com a “cínica i criminal en contra dels drets laborals”. Ara bé, consultada pel Món, l’empresa de neteja nega ser una ETT i està convençuda que s’ha confós amb el nom comercial d’un altre empresa que si es de treball temporal, del mateix grup.

 

Segons els serveis jurídics de l’empresa, “aquests treballadors venien prestant els seus serveis a través de l’empresa de neteja SERSUMIN, SL. però ara, la nostra empresa GCTPLUS FACILITY SERVICES assumeix el servei i mantindrà salari i antiguitat als seus treballadors”.

 

En aquest sentit, la direcció de l’empresa assegura que “no és una empresa de treball temporal sinó que presta serveis de neteja igualment que qualsevol altre empresa del sector”. “Entenem que deu ser fruït d’una confusió amb un altre empresa que es diu GCTPLUS que aquesta si presta serveis de treball temporal”, afegeix.

 

Des de la direcció de l’empresa apunten que demanaran una “rectificació immediata” a la plataforma laboral “per no perjudicar l’empresa i sobretot per no crear una falsa alarma en els moments tant difícils que estem vivint”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa