Els treballadors de Caixabank convoquen quatre jornades d’aturades per a aquest mes

Estan previstes per a aquest dimecres, el 7 de juny i el 9 i 14 de juny, aquestes dues últimes de 24 hores

Els treballadors de Caixabank han convocat aturades parcials per a aquest dimecres i per al pròxim 7 de juny, i dues més de 24 hores per al 9 i 14 de juny per protestar contra l’ERO presentat per la direcció de l’entitat i que afecta unes 8.300 persones a tot l’Estat. L’aturada d’aquest dimecres tindrà lloc durant mitja hora, entre onze del matí i dos quarts de dotze del migdia davant de cada oficina; la del dia 7 de juny s’allargarà mitja hora més –entre 11 del matí i 12 del migdia- i les dues següents durant tota la jornada, segons han informat fonts sindicals. Mentrestant, les negociacions entre l’entitat i els representants dels treballadors continuen aquest dimarts i es troben força “enrocades”, han explicat.

La setmana passada els sindicats de CaixaBank es van concentrar a les portes de l’hotel Melià situat a l’avinguda Sarrià de Barcelona, on se celebra una nova reunió per negociar l’ERO a l’entitat. Allà, més d’un centenar de treballadors van tallar la circulació de la via durant més d’una hora. Dies abans el 20 de maig, un miler de treballadors va tallar l’Avinguda Diagonal, davant la seu operativa del banc, per protestar també contra l’expedient i van llençar nombroses proclames contra el president del grup, José Ignacio Goirigolzarri, i el conseller delegat, Gonzalo Gortázar.

Comentaris

  Anònim 02/06/2021 8:37 am
  la caja, t'estafem, t'enganyem et robem. Tan debò els directius s'enfonsin en la misèria
  Estanislau 01/06/2021 1:15 pm
  Tracteu als clients com si fossin merda i ara us exclameu perquè us acomiaden perquè sou redundants. Feu-vos fotre.
  Luna Barceló 01/06/2021 11:03 am
  CaixaBank obté un benefici de 1.381 milions després de provisionar 1.252 milions per la Covid-19. Quina vergonya que vulguin acomiadar personal amb aquests beneficis obtinguts. Els clients mereixem un bon tracte personal i cada cop ens deriven a les xarxes online. Ens fan fer cues al carrer, ens donen hores per a tot, per pagar rebuts , per disposar d'efectiu, per firmar un nou contracte... a quasi totes les oficines només hi ha una persona a caixa i els comercials van de cul . Això si, no parlen de les pujades salarials als directius que van proposar el 14 de maig o dels 24.000 milions d'€ que l'estat va injectar a Bankia de diners públics. CaixaBank i Bankia asseguren que la fusió contribuirà a la «recuperació econòmica d'Espanya. Me'n ric d'aquestes declaracions, com es pot recuperar un país si una entitat com CaixaBank acomiada a 8.300 treballadors ??? Els hauria de fer vergonya a ells i al govern de l'Estat que consent aquets tipus d'usurers emparats per les seves lleis.
  inocent 01/06/2021 10:33 am
  I els petit clients de CaixaBank quan farem vaga a CaixaBank

Nou comentari