Els tràmits d’Anem x Feina ja es poden fer amb l’ID Republicana

La patronal ha arribat a un acord amb el Consell per la República per impulsar l’ús d’aquesta identificació catalana

Anem x Feina i el seu xHub admet tràmits fets amb la ID Republicana del Consell per la República. La patronal independent que s’empara amb Eines de País de l’Assemblea Nacional Catalana, “se suma d’aquesta manera a la construcció d’una nova estructura d’estat”, segons ha anunciat en un comunicat la patronal. Amb aquesta identificació estrictament catalana es poden fer tràmits amb la patronal com a associats i també com a membres de l’xHUB. Una identitat digital que “vol ser l’embrió del document d’intentitat de la futura república”, diu Anem x Feina, que se suma d’aquesta manera al projecte “d’aconseguir forjar un
cens republicà, per crear comunitat, cohesió social i consciència col·lectiva. Una iniciativa que permet fer tràmits amb un document identificatiu que està fora el control de l’estat espanyol” i que ha impulsat el Consell per la República.

Comentaris

  Ramon 14/04/2021 12:26 am
  Jordi Pujol no va ser un polític. Jordi Pujol va ser un miracle. M'ensumo que fins tot els grans eslògans convergents eren d'ell.
  Luisnomeacuerdo 14/04/2021 12:09 am
  Me parece estupendo que sigais con vuestras payasadas pero recordad que estamos en campaña de la renta y ahí vais a pagar como todo quisque, así que seguid disfrutando de vuestra repugblica de tractoria en los fines de semana.
  56
  64
  Respon
   Jo si m'enrecordo, cada dia, de la merda que es ñordolandia. 14/04/2021 11:45 am
   Dons mira tu, això de pagar com tot "kiski", jo lo justet, perquè ho compro casi tot fora de ñ, fins i tot el sabò del rentavaixelles, aixi que, la "hacienda" ñorda deixa de ingresar uns bon calerons de iva, i cada vegada conec mes gent que fa el mateix, es una bona manera de fer pagar al estado, les multes que han de pagar els represeliats,
    Donec Perficiam 14/04/2021 12:17 pm
    Fantàstic! has descobert el plaer que dona tornar productes caspañols al prestatge i consumir els nostres (que són de més qüalitat, per cert). Animem a tothom a fer-ho. Farmàcia, menjar, neteja, fruita, roba, ferreteria, electrodomèstics, botigues catalanes (no Mercadonas si us plau), vehicles.... Caspaña només reaccionarà realment quan li toquem la butxaca (que és l'únic que vol de Cat).
     Anònim 14/04/2021 1:44 pm
     Cuidado con los boicot que los carga el diablo.
   Lluis Beguet 14/04/2021 11:16 am
   Tenemos la ilusión de conseguir algo, tu solo la amargura.

Nou comentari