Els taxistes calen foc per tallar l’accés a l’aeroport del Prat

Les protestes pel manteniment per part del TSJC de la suspensió cautelar del regalment de l'AMB sobre les llicències VTC converteixen Barcelona en un caos circulatori

 

Les protestes del sector del taxi pel manteniment de la suspensió cautelar del reglament de l’AMB que limita les llicències VTC que usen Uber i Cabify fan un salt qualitatiu. Els taxistes tallen la C-31, als accessos a l’aeroport del Pat, cremant objectes a la vida, informa el 324. Aquesta protesta s’afegeix a les marxes lentes i concentracions que col·lapsen el centre de Barcelona. 

 

L’accés ha quedat reobert a mitja tarda i només ha quedat interromput durant una mitja hora. Segons ha informat aquest divendres el Servei Català de Trànsit (SCT), l’afectació s’ha produït entre els quilòmetres 188 i 190 en sentit sud i entre els quilòmetres 186 i 188 en sentit nord, amb el quilòmetre 188 com a punt de conflicte i generant fins a dos quilòmetres de cua en tots dos sentits de la marxa.

 

Representants del sector s’han reunit amb l’alcaldessa de Barcelona i presidenta de l’AMB, Ada Colau, i plantegen convocar una aturada indefinida després de la trobada, que ha començat passades les 18.00 hores.

Nou comentari