El Govern diu que estarà “amatent” a les decisions sobre l’acomiadament massiu a Caixabank

"Sempre vam demanar que aquesta reestructuració mai perjudiqués als clients i als treballadors", diu Budó

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit aquest dimarts que l’Executiu estarà “amatent i pendent” de la reestructuració de Caixabank i el procés de fusió amb Bankia que ara obre la porta a un acomiadament massiu de treballadors. “Esperarem a poder tenir més informació per fer una valoració més exhaustiva”, ha dit en la roda de premsa setmanal després de la reunió del consell executiu. “Sempre vam demanar que aquesta reestructuració mai perjudiqués als clients i als treballadors i estarem a sobre de totes les decisions i que es prenguin tots els compromisos que es van adquirir”.

Comentaris

  PSOE.ERC fabtica d'aturats, esquerrescriminals venudes a ferrovial.ibex35 21/04/2021 7:21 am
  Caixabank, 17% del GOBIERNO DE ESPAÑA, acom8adaments a granel. GraciesFerrovial junqueras del psoe.erc. Qui paga la seu del corrupte jun1ueras el Ferrovial?? CORRUPTES FORA!!!
  Ricard 20/04/2021 5:48 pm
  El Govern té tantes competències que es dedica a demanar coses a la banca. I la banca naturalment fa el que li rota, a part de tenir les penques de recomenar com hem de votar els catalans. L'autonomia és nul-la. Catalunya no té cap poder de decisió. Aquí l'únic que pot pressionar és el govern dels castellans. D'altra banda cal felicitar a la Caixa, que s'ha pogut castellanitzar una mica més del que ja ho estava amb aquesta brillant operació, i que ha escapçat la seva cúpula, sense comptar els nous aturats. Genial.
  Josep 20/04/2021 2:58 pm
  Doncs caldrà marxar a la banca ètica ja, perque aquesta entitat fa el que li rota, i a sobre invertint en capitals poc clars.

Nou comentari